Unelmien keittiö ruoanlaitosta innostuneille


Keittiö on kodin sydän ja monien mielestä asunnon tärkein tila. Erityisesti ruoanlaitosta innostuneille ja keittiössä viihtyville kokkaamista ja arkipäivän toimintoja helpottavat innovaatiot tulevat tarpeeseen. 

Innovatiivisia ratkaisuja unelmien keittiöön 

Keittotasoon integroidut, alaspäin imevät liesituulettimet ovat yhä halutumpia sekä sisustuksellisista että toiminnallisista syistä. Niiden tarjoama avoin näkymä ja raikas sisäilma houkuttelevat monia. Parhaissa laitteissa on lisäksi monia käyttöä helpottavia innovaatioita. 

Laajan BORA-malliston laitteet Professional 3.0, Classic 2.0, X Pure, Pure ja uusi superkompakti S Pure sopivat mainosti moderniin keittiöön. Niitä yhdistävät minimalistisen pelkistetty muotoilu ja huippuluokan käytettävyys. Hiljainen äänitaso, intuitiivinen ohjaus, höyrynpoiston automaattinen ohjaus ja erittäin helppo puhdistettavuus tekevät niiden käyttämisestä vaivatonta. 

Ruoanlaitosta tulee entistäkin nautinnollisempaa: BORA-laitteet eivät anna höyrylle, käryille tai hajuille mitään mahdollisuutta. Tehokas tuuletin poistaa kaikki ruoankäryt ja laadukkaat suodattimet hävittävät myös hajut, joten keittiön sisäilma todellakin pysyy raikkaana. Ei siis enää höyryä silmissä tai silmälaseissa, ja keittiön siivoaminenkin helpottuu. Ruoanlaiton aikana syntyvät rasvahiukkaset nimittäin kerätään tehokkaasti ruostumattomasta teräksestä valmistettuun rasvasuodattimeen, joka on helppo pestä astianpesukoneessa. 

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita. Haluatko esimerkiksi kokata ikkunan edessä tai viistokaton alla, tahdotko saarekkeen ilman näkymää peittävää liesituuletinta, tai tarvitsetko enemmän tilaa yläkaapeille…? Integroidulla liesituulettimella varustettujen BORA-liesitasojen avulla kaikki tämä onnistuu. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla. 

Lisätietoja www.savo.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Lifestyle