Uhalla-ulkoiluvaatteissa rakastut liikkumiseen


Uuden Uhalla-malliston toiminnalliset vaatteet huomioivat eri vartalotyypit – laadukkaalla designilla. Vihdoin voimme, säällä kuin säällä, kyykkiä ja kurkotella luontoretkiltä hyvää mieltä ilman, että vaatteet kiristävät. Ajattoman tyylikkäät Uhalla-vaatteet on valmistettu mahdollisimman ekologisesti.

UHALLA-MALLISTON PÄÄSUUNNITTELIJA Maarit Pihlajamaa on aina liikkunut monipuolisesti ja hieman rämäpäisestikin luonnossa. ”Moottorikelkalla tai maastopyörällä luontoon, vaikka vähän kurjemmallakin säällä, kyllä se on ominta minua.”

Uhalla-vaatteissa kaiken malliset vartalot liikkuvat vapaasti

”Kestävissä, raikkaan näköisissä Uhalla-vaatteissa koko vartalo liikkuu vapaasti”, suunnittelemansa vaatteet myös itse luontoliikunnassa testaava pääsuunnittelija Maarit Pihlajamaa kertoo.

Nyt jos koskaan tarvitsemme luonnossa liikkumisesta saatavaa voimaa. Satoi tai paistoi, uudesta Uhallan mallistosta koko perhe löytää käyttötarkoitukseen sopivat ulkoiluvaatteet. 

”Tekniset ja tarkoin valitut materiaalit sekä toiminnallisuutta tukeva kaavoitus mahdollistavat Uhalla-vaatteissa koko vartalon vapaan liikkumisen”, Maarit kertoo ja lisää: ”Koen, että 20-vuotisella toiminnallisten vaatteiden suunnitteluosaamisellani autan ja innostan ihmisiä ulkona liikkumiseen.”

Uhalla-vaatteissa on hyvä olla – kaikenikäisten ja kaikenkokoisten. ”Ne ovat kuin toinen iho. Eri vartalotyypeille on omat mitoituksensa. Esimerkiksi kurvikkaalle naiselle Uhallan curved-malliset takit ja housut istuvat hienosti leikkauksensa puolesta. Lisäksi housuja on saatavilla eri lahjepituuksilla.”

Vaihtelevissa ja kovissakin sääolosuhteissa testatut, korkealaatuiset tekniset materiaalit maksimoivat Uhallan vapaa-ajanvaatemalliston toimivuuden. ”Vaatteiden raikas muoto- ja värimaailma saavat asukokonaisuuden näyttämään tyylikkäältä. Tästä olemme erityisesti saaneet palautetta käyttäjiltä”, Maarit lisää.

”Koen, että 20-vuotisen toiminnallisten vaatteiden suunnitteluosaamisellani autan ja innostan ihmisiä ulkona liikkumiseen.”

@uhallasports

Vastuullisesti, ilman haitallisia PFC-yhdisteitä

Uhallan vaatteet ovat täysin PFC-vapaita. Uhallavaatteisiin käytetään ympäristöystävällisempiä DWR- ja WR-käsittelyitä.

Uhallan innovatiiviset vaatteet ovat täysin PFC-vapaita. ”Ulkoiluvaatteet suojataan erilaisilla kemikaaleilla vedenpitäviksi sekä vettä ja likaa hylkiviksi. PFC-yhdisteet ovat keinotekoisia aineita, joita ei esiinny luonnossa, sen vuoksi Uhalla-vaatteisiin käytetään ympäristöystävällisempiä DWR- ja WR-käsittelyitä. Vaatteissamme käytetään mm. Sympatex-kalvoa, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, jolla on myös hyvä hengittävyys. Puuvillavaatteemme puolestaan valmistetaan GOTS-sertifioidusti.

Uhallan vaatetuotannossa käytetään myös maailmanlaajuisen Bluesign®-standardin mukaisia kankaita, eli kestävää ja vastuullista tekstiilituotantoa, jolla minimoidaan tuotannon ympäristövaikutukset. ”Bluesign®-merkittyjen kankaiden koko tuotantoketju on valvottu.”

Kun haluat tehdä arjen kestävän, ekologisen valinnan tinkimättä mukavuudesta, ulkonäöstä tai laadusta, kotimaisen Uhallan vaatteet ovat sinua ja perhettäsi varten. 

Jaa tämä artikkeli


Muoti Vapaa-aika