Uhalla-ulkoiluvaatteissa rakastut liikkumiseen


Uuden Uhalla-malliston toiminnalliset vaatteet huomioivat eri vartalotyypit – laadukkaalla designilla. Vihdoin voimme, säällä kuin säällä, kyykkiä ja kurkotella luontoretkiltä hyvää mieltä ilman, että vaatteet kiristävät. Ajattoman tyylikkäät Uhalla-vaatteet on valmistettu mahdollisimman ekologisesti.

”Nyt jos koskaan tarvitsemme luonnossa liikkumisesta saatavaa voimaa”. Satoi tai paistoi, uudesta Uhallan mallistosta koko perhe löytää käyttötarkoitukseen sopivat ulkoiluvaatteet.

”Tekniset ja tarkoin valitut korkealaatuiset materiaalit sekä toiminnallisuutta tukeva kaavoitus mahdollistavat Uhalla-vaatteissa koko vartalon vapaan liikkumisen”, Maarit kertoo ja lisää: ”Koen, että 20-vuotisella toiminnallisten vaatteiden suunnitteluosaamisellani autan ja innostan ihmisiä ulkona liikkumiseen.”

Uhalla-vaatteissa on hyvä olla – kaikenikäisten ja kaikenkokoisten. ”Ne ovat kuin toinen iho. Eri vartalotyypeille on omat mitoituksensa. Esimerkiksi kurvikkaalle naiselle Uhallan curved-malliset takit ja housut istuvat hienosti leikkauksensa puolesta. Lisäksi housuja on saatavilla eri lahjepituuksilla.”

”Vaatteiden raikas muoto- ja värimaailma saavat asukokonaisuuden näyttämään tyylikkäältä. Tästä olemme erityisesti saaneet palautetta käyttäjiltä”, Maarit Pihlajamaa kertoo.

”Nyt jos koskaan tarvitsemme luonnossa liikkumisesta saatavaa voimaa”

Vastuullisesti, ilman haitallisia PFCyhdisteitä

Uhallan vaatteet ovat täysin PFC-vapaita. Uhallavaatteisiin käytetään ympäristöystävällisempiä DWR- ja WR-käsittelyitä.

Uhallan innovatiiviset vaatteet ovat täysin PFCvapaita. ”Ulkoiluvaatteet suojataan erilaisilla kemikaaleilla vedenpitäviksi sekä vettä ja likaa hylkiviksi. PFC-yhdisteet ovat keinotekoisia aineita, joita ei esiinny luonnossa, sen vuoksi Uhalla-vaatteisiin käytetään ympäristöystävällisempiä DWR- ja WR-käsittelyitä. Vaatteissamme käytetään mm. Sympatex-kalvoa, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, jolla on myös hyvä hengittävyys. Puuvillavaatteemme puolestaan valmistetaan GOTS-serti oidusti.

Uhallan vaatetuotannossa käytetään myös maailmanlaajuisen Bluesign®-standardin mukaisia kankaita, eli kestävää ja vastuullista tekstiilituotantoa, jolla minimoidaan tuotannon ympäristövaikutukset. ”Bluesign®-merkittyjen kankaiden koko tuotantoketju on valvottu.”

Kun haluat tehdä arjen kestävän, ekologisen valinnan tinkimättä mukavuudesta, ulkonäöstä tai laadusta, kotimaisen Uhallan vaatteet ovat sinua ja perhettäsi varten.

Uhallan vaatteet ovat täysin PFC-vapaita. Vaatteisiin käytetään ympäristöystävällisempiä DWR- ja WRkäsittelyitä. Kuvat Ida Lesell.

 

Kun haluat tehdä arjen kestävän, ekologisen valinnan tinkimättä mukavuudesta, ulkonäöstä tai laadusta, kotimaisen Uhallan vaatteet ovat sinua ja perhettäsi varten.

@uhallasports
www.uhalla.com

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Vapaa-aika