Tyylikkäät ja ekologiset WC-tilat viimeistelevät yrityksen brändi-ilmeen


Houkutteleva yritysbrändi rakennetaan lukuisista palasista, joista jokaisella on oma roolinsa onnistuneen kokonaisuuden luomisessa. Tuttu nyrkkisääntö siitä, että lopputuloksen laatutaso määrittyy sen heikoimman lenkin mukaan, pitää paikkansa erityisesti silloin, kun brändin houkuttelevuutta tuetaan uusien tilojen avulla.

Valitettavan usein WC-tilojen merkitys unohtuu silloinkin, kun yrityksen tiloihin tehdään kokonaisuudistusta. Jokainen meistä kuitenkin osaa kertoa oman asiakaskokemuksensa, jossa WC-tilojen toteutuksessa onnistuttiin poikkeuksellisen hyvin – ja toisaalta myös esimerkin, kun siinä epäonnistuttiin. Nuhjuiset WC-tilat muistetaan pitkään, mutta laadukkaasti toteutetuista puhutaan ääneen myös tuttaville. Siksi positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa WC-tilojen merkitystä ei voi vähätellä.

”Kohteiden suunnittelu sisältää lukuisten yksityiskohtien hallintaa. Voimmekin tukea arkkitehdin työtä ja vapauttaa resursseja tarjoamalla WC-tilojen suunnittelua”, sanoo sisustussuunnittelija Sanna Lahtivesi.

”Erikoisosaamisellamme varmistamme, että arkkitehtien visiot ja rakennuttajien toiveet kohteen WC-tiloista toteutuvat”, sisustusarkkitehti Julia Kuhanen täydentää.

Novosan on markkinoiden ainoa julkisiin WC-tiloihin erikoistunut yritys, jonka tarina alkoi ympäristöä ja kustannuksia säästävästä innovaatiosta, vedettömästä pisuaarista. Kymmenen kehityksen täytteistä vuotta myöhemmin, tänä päivänä Novosanin ydinosaamista on luoda ekologisia, elämyksellisiä ja tyylikkäitä julkisia WC-tiloja. Yrityksen koko toimintaa ohjaa vahva tahto tehdä Suomen parhaita julkisia vessoja, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaalle täydellä sydämellä ja kunkin kohteen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityinä.

Novosanin asema markkinoilla perustuu vahvaan asiantuntijuuteen, aitoon tahtotilaan luoda WC-käynneistä elämyksiä sekä jatkuvaan kehitystyöhön, jonka tärkein tietolähde on asiakkaiden ja loppukäyttäjien antama palaute.

”Pilke silmäkulmassa yhdistettynä unelmaan paremmasta vessakokemuksesta – siinä Novosanin resepti. Tällä reseptillä tuomme Suomeen luovaa, asiakaslähtöistä ja ympäristöystävällistä WC-ajattelua. Novosan on apunasi kun asiakkaallasi on hätä – ja haluat tarjota hänelle jotain muuta kuin tavanomaisen WC-kokemuksen”, kertovat yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Hanno Airas sekä sisustussuunnittelija Sanna Lahtivesi ja sisustusarkkitehti Julia Kuhanen.

”Opimme parhaiten, kun kuuntelemme tilojen käyttäjiä, sekä keskustelemme kohteiden siivoamisesta ja ylläpidosta vastaavien henkilöiden kanssa. Paikan päällä suunnittelukohteisssa käydyn keskustelun ansiosta saamme ensikäden tietoa tilojen toimivuudesta ja kehittämistä vaativista asioista”, Lahtivesi taustoittaa Novosanin asiakaslähtöistä toimintaa.

Ekologisuus on yksi Novosanin tärkeimmistä arvoista, ja pelkkää vettä ja energiaa säästävien ratkaisujen lisäksi heillä halutaan nostaa esiin materiaalitehokkuuden mahdollisuudet.

”Suunnitteluvaiheessa tehdyt materiaalivalinnat, jotka ovat huollettavia ja kestäviä niin ympäristön kuin elinkaaren näkökulmasta, eivät välttämättä tarkoita kalliimpaa toteutusta. Sopivia materiaaleja ja ratkaisuja käyttämällä tiloja voidaan pitää kunnossa helpommin ja tulevaisuudessa saneeraukset onnistuvat pienemmällä kustannuksella ja vaivalla. Se tuottaa suuria säästöjä vuosien mittaan”, Novosanin toimitusjohtaja Hanno Airas kertoo.

Novosan lähtee mielellään mukaan suunnitteluhankkeisiin, joissa he voivat tarjota erikoisosaamistaan ja varmistaa että lopputulos on elämyksellinen.

”Me nostamme WC-tilat samalle laatutasolle yrityksen muun brändi-ilmeen kanssa. Hyvin toteutettujen WC-tilojen avulla voimme tukea yrityksen koko liiketoiminnan kehitystä, kun esimerkiksi kauppakeskuksissa viihdytään pidempään ja sinne halutaan tulla myös uudestaan”, Airas summaa laadukkaiden WC-tilojen kaupallista merkitystä.

Novosanin suunnittelemat ja toteuttamat WC:t Suomen Vuoden parhaaksi kauppakeskukseksi 2019 valitussa Sellossa.

”Yhteistyömme Novosanin kanssa alkoi jo vuosia sitten, kun Selloon asennettiin vedettömät pisuaarit ensimmäisten joukossa. Vuonna 2018 heidän kanssaan uusitut WC-tilat ovat saaneet asiakkailta paljon kiitosta. Siisteillä ja viihtyisillä WC-tiloilla on suuri merkitys kauppakeskuksen asiakaskokemuksessa”, kauppakeskus Sellon kiinteistöpäällikkö Olli Paunola kertoo.

www.novosan.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Toimitilat