Työturvallisuuden tiennäyttäjä


Menestystarinoita ei synny ilman asiakasymmärrystä. Henkilönsuojaimiin keskittynyt Skydda on yli 40 vuoden aikana kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi työturvallisuustuotteissa ja -koulutuksissa. Asiakas ja asiakkaan työturvallisuuden kohentaminen ovat Skyddan toiminnan lähtökohtia jokaisessa asiakkuudessa. Siksi rakennusalalla alan suurimmat toimijat luottavat Skyddan ratkaisuihin työturvallisuusasioissaan.

Onnettomuudet työmailla vähenevät jatkuvan työturvallisuuden edistämisen ansiosta: säädökset ja vaatimukset kiristyvät, tietoisuus lisääntyy ja tuotteet kehittyvät.

– Työturvallisuus on yhteinen asia. Hankkeista kilpaillaan, mutta työturvallisuusasioissa toimijat auttavat toisiaan ja jakavat tietoa, Skydda Suomen toimitusjohtaja Toni Schlobohm sanoo.

Toiminnan vankka perusta on henkilöstön huippuasiantuntijuus ja tuotetuntemus.

Suojaimia nopeasti ja läheltä

Tuotteiden nopea saatavuus on taattu Suomen keskusvarastolla, kattavalla jälleenmyyjäverkostolla ja neljällä myymälällä. Skydda Storet palvelevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa ja Tampereella. Tuotteiden tilaaminen onnistuu myös skydda.fi verkkokaupassa. Tavoitteena on olla lähellä asiakasta.

– RFID-kontit, suojainkaapit ja hyllytyspalvelu helpottavat suojainten saatavuutta työmailla. Riskien tunnistamisen ja ennalta ehkäisemisen lisäksi vain oikea suojain oikeassa paikassa ja oikeassa käytössä turvaa työpäivän, Schlobohm toteaa.

Skydda myös valmistaa työturvallisuusvälineitä omilla brändeillään, joita ovat L. Brador, Guide, Arbesko, Cresto ja Zekler.

Kaikkiaan tuotenimikkeitä on 35 000 – suojain löytyy joka tilanteeseen.

Suojainten lisäksi koulutusta

Tuotteiden lisäksi Skydda tarjoaa koulutusta työturvallisuusasioissa. Tarjonnassa ovat esimerkiksi putoamissuojain-, pelastautumis- ja GWO-tuulivoimakoulutukset, korttikoulutukset sekä suojainten käyttökoulutukset. Kouluttajat myös kiertävät asiakasyritysten työpaikoilla.

Tulevaisuudessa IoT-tekniikan ratkaisut tuovat työturvallisuusalalle uusia mahdollisuuksia, kun puettava tekniikka voidaan valjastaa edistämään työmaiden turvallisuutta.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi