Työtä paremman tieverkoston puolesta


West Coast Road Masters Oy on tiestöalan pieni ja ketterä ammattilainen. Se tarjoaa mittaus- ja konsultointipalveluja apunaan alan edistyksellisin teknologia. 

Porilaisessa tiestöalan yrityksessä eletään vuoden kiireisintä aikaa. Kymmenen vuotta toimineen West Coast Road Mastersin päätuote on kantavuusmittaukset, joita päästään tekemään kevätroudan sulattua. 

”Mittaamme metsäteitä ja muita yksityisteitä asiakkaina tienhoitokunnat. Samaan aikaan alkavat tienrakennushankkeiden kantavuusmittaukset”, toimitusjohtaja Juha-Matti Vainio kertoo. 

Yhteistyökumppaneita ovat ELY-keskukset ja kunnat, joiden kunnossapitoa ja laadunvalvontaa yritys tukee. 

”Viime talvena ajoimme pyöräteitä polkupyörällä, johon oli asennettu optinen kelianturi. Se näyttää oikeasti missä kunnossa tie on.” 

”Pienenä yrityksenä tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua.” 

Porilaisyritys tekee lisäksi muun muassa rakennekerrosten kairauksia ja päällysteiden porauksia sekä tarjoaa liikenteenohjausta. 

Asiakkaina ovat myös teollisuus ja energia-ala. Tuulivoimaa rakennettaessa toimenkuvaa ovat tuulimyllyjen pohjien mittaukset sekä tuulimyllyjen tarvitsemien erikoiskuljetusten reittien kantavuusmittaukset. 

”Pienenä yrityksenä tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua. Toimimme koko maassa ja olemme käytettävissä 24/7”, Juha-Matti Vainio lupaaa. 

West Coast Road Mastersin toimipisteet löytyvät Porista, Tampereelta, Kouvolasta ja Helsingistä. Suomen lisäksi yritys toimii Ruotsissa ja Virossa. 

Tutustu: www.roadmasters.fi

Jaa tämä artikkeli


Menestyksen Tekijät