Työsuhdesähköpyörä tuo säästöjä työnantajalle ja työntekijälle.


Vuoden 2021 alusta alkaen työsuhdesähköpyörän voi hankkia aiempaa edullisemmin, sillä siitä tulee verovapaa luontaisetu 1200 euroon saakka vuosittain. Etu voidaan tarjota työntekijälle palkan päälle tai kustannukset voidaan vähentää palkasta. 

Työsuhdesähköpyörän hankinnassa hyödynnetään usein leasing-sopimusta, johon voidaan sisällyttää määräaikaishuollot. Huollot sisältävä sopimus varmistaa sähköpyörän toimivuuden ja pitkän käyttöiän. Sähköavusteisen polkupyörän hankintahinta tai leasingkulut voidaan jakaa useammalle vuodelle aiotun käyttöajan mukaisesti, jopa 48 kuukauden ajalle. 

”Työnantajalle koituu taloudellista hyötyä, sillä työsuhde-edusta ei tule palkan sivu-kuluja ja leasing-sopimuksen kulut tai hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa. Työntekijälle etu on jatkossa tuloverovapaa”, kertoo yrittäjä Jani Jokinen Electrobikelta. 

Sähköavusteisuus helpottaa työmatkapyöräilyn aloittamista. Avustustaso on säädettävissä, joten kunnon kasvaessa avusteisuutta voi madaltaa ja kunto kasvaa kuin huomaamatta. Työmatkaliikunta lisää aktiivisuutta ja parantaa kuntoa. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kulmakivi. Pyörällä työmatka taittuu helposti, eivätkä ruuhkat hidasta matkantekoa. Myös pysäköintipaikkojen tarve vähenee. 

”Monelle yritykselle työntekijälle tarjottavan sähköpyöräedun ekologisuus ja taloudellisuus verrattuna työsuhdeautoon painaa myös vahvasti vaa’assa. Rekrytointivalttinakin toimiva työsuhdesähköpyörä on äärettömän hyvä keino palkita, kannustaa työntekijöiden liikkumista ja tuoda yrityksen arvomaailma esille”, Jokinen kertoo. 

Laajasta valikoimasta sopiva ratkaisu 

Kiinnostus sähköpyöriä kohtaan on ollut todella suurta. Sähköpyörä kannattaa hankkia erikoisliikkeestä, jossa vaihtoehtoja on runsaasti. Asiantuntevat myyjät opastavat sähköpyörän valinnassa. Työnantaja voi

Työsuhdesähköpyörä tuo säästöjä työnantajalle ja työntekijälle. 

määritellä työsuhdesähköpyörälle hintahaarukan, jonka puitteissa työntekijä valitsee pyörän. Työsuhdepyörä voidaan varustaa asiakkaan tarpeiden mukaisilla osilla ja tarvikkeilla. 

”Meillä sähköpyörävalikoima kattaa kaikki tarpeet ja maahantuomme myymämme merkit. Meillä on kokemusta sähköpyöristä jo yli 10 vuoden ajalta ja sähköpyörät luovutetaan aina huollettuna ja säädettynä asiakkaalle”, kertoo Jokinen. • 

Electrobiken myymälät palvelevat Vantaalla ja Tampereella sekä verkossa www.electrobike.fi 

Ota yhteyttä: yritysmyynti@electrobike.fi Puh. 09 34873508

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Työelämä