Turvaa ihmiselle, omaisuudelle ja liiketoiminnalle


AddSecure kehittää IoT-ratkaisuja, jotka pelastavat henkiä, suojaavat omaisuutta ja varmistavat organisaatioiden tehokkaan toiminnan. 

AddSecuren Smart Care -palvelun ansiosta ikäihmiset ja muistisairaat voivat asua pidempään kotona. Hätätilanteessa asiakas saa turvarannekkeen tai GPS-turvakellon painiketta painamalla puheyhteyden turvapuhelinkeskukseen, joka järjestää asiakkaan tarvitseman avun. Turvapuhelin toimii kodin sisätiloissa, mutta turvakelloa voi käyttää myös kodin ulkopuolella. Kellon GPS ilmoittaa asiakkaan sijainnin, mikä lisää erityisesti muistisairaan turvaa. 

“Smart Care -palvelun ansiosta ikäihmiset ja muistisairaat voivat asua pidempään kotona.” 

”Yleisimpiä syitä hälytyksille ovat kaatumiset. Apua saa nopeasti, sillä keskuksemme on aina avoinna. Asiakkaitamme palvelee yli 100 terveydenhuollon ammattilaista”, AddSecure Smart Care Oy:n toimitusjohtaja Kaj Ignatjew kertoo. 

AddSecure on tuottanut turvapuhelinpalveluita yli 25 vuoden ajan ja sen asiakkaina on 230 suomalaista kuntaa. Yrityksen valvomotoiminnalle on myönnetty Finanssiala ry:n sertifikaatti. 

Hälytykset viiveettä perille 

AddSecuren Smart Alarms -palveluratkaisu suojaa ja valvoo, että kiinteistön palo-, murto- ja LVI-hälytykset siirtyvät viiveettä halutulle vastaanottajalle. Viestit voidaan välittää esimerkiksi hätäkeskukseen, vartioimisliikkeeseen tai taloteknisten järjestelmien etävalvomoon. 

”Smart Alarms varmistaa, että turvallisuusuhkiin ja onnettomuustilanteisiin reagoidaan nopeasti. Ratkaisu on asiakkaalle helppo, sillä vastaamme palvelun toiminnasta kokonaisvaltaisesti”, sanoo AddSecuren Antti Nuutinen, VP Technology & Finance Smart Care.

Huhtikuun alussa AddSecure osti Telia Finlandin Alerta-hälytystensiirtoliiketoiminnan. Kaupan myötä AddSecuresta tuli Suomen suurin hälytyssiirtopalveluiden tuottaja. 

“Smart Alarms varmistaa, että hälytykset menevät turvallisesti perille, joka kerta.” 

”Liiketoimintakauppa vahvistaa peruspalvelujamme ja tuo mukanaan mielenkiintoisia lisäpalveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa talo- ja turvatekniikan elinkaaripalveluiden hankintaa”, Antti Nuutinen sanoo. 

AddSecure on Euroopan johtava toimittaja IoT-ratkaisuissa, joilla suojataan asiakkaiden tietoja ja kriittistä viestintää. Smart Alarmsin ja Smart Caren ohella yrityksen palveluihin kuuluvat kuljetusyritysten toimintaa tehostava Smart Transport sekä henkilöturvallisuus- ja kriisiviestintäratkaisuja tarjoava Smart Rescue. 

www.addsecure.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi