Turun yliopisto tarjoaa monipuolisia asiantuntijatehtäviä ja työn, jolla on merkitystä


Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Yliopistossa rakennetaan kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. 

Turun yliopistossa on noin 3 500 työntekijää, joista noin kaksi tuhatta tutkii ja opettaa. Reilu tuhat työntekijää mahdollistaa näiden perustehtävien laadukkaan hoitamisen erilaisissa asiantuntijatehtävissä. 

”Turun yliopisto on todella monipuolinen työnantaja. Itsekin yllätyn usein siitä, miten upea kirjo erilaisia työtehtäviä tähän yliopisto-organisaatioomme mahtuu. Meillä tehdään vastuullista, merkityksellistä ja inspiroivaa työtä, ja se tekee meistä kiinnostavan työnantajan. Viime vuonna meille haki yhteensä 7 414 henkilöä eri työtehtäviin”, kertoo Turun yliopiston henkilöstöjohtaja Sanna-Mari Tammilaakso. 

Yliopistossa on innostava ilmapiiri ja toimintaympäristönä yliopisto on ainutlaatuinen. Yhteiset arvot ohjaavat toimintaa vahvasti, yliopistoyhteisö on avoin ja yhdenvertainen. Tärkeää on myös se, että jokaisella on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. 

Kehittymismahdollisuuksia ja näköalapaikkoja asiantuntijoille 

Yliopiston koulutuksen tuessa kehittämispäällikkönä työskentelevä Satu Hakanurmi (kuvassa keskellä) on tehnyt Turun yliopistossa monipuolista uraa asiantuntijana. 

”Minulla on ollut täällä itse asiassa jo monta uraa. Aloitin lehtorin sijaisena, siirryin kehittämään verkko-opintoja avoimeen yliopistoon, siitä EU-hankkeisiin, sitten verkko-oppimisen asiantuntijaksi ja edelleen kehittämispäälliköksi.” 

Hakanurmelle yliopisto on mahdollistanut näköalapaikan verkko-opetuksen asiantuntijana. 

”Minulla on ollut useita mielenkiintoisia työnkuvia ja olen saanut kokea uusia haasteita samassakin työtehtävässä. Yliopistossa työskentely vastaa arvojani – haluan olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Arvostan sitä, että yliopistossa asioissa edetään tutkimusperustaisesti, asioita kriittisesti arvioiden ja erilaista osaamista yhdistäen.” 

Tutustu Turun yliopistoon työnantajana: www.utu.fi/meille-töihin 

Jaa tämä artikkeli


Suomen Kiinnostavimmat Työnantajat