Luotettavaa logistiikkaa – myös sähköisesti


Logistiikan sähköiset palvelut ovat olennainen osa palveluitamme. TuoreTietoTM -palvelukokonaisuutta on kehitetty pitkään ja määrätietoisesti asiakkaidemme tarpeet huomioiden ja Tuoretie onkin edelläkävijä näin laajan palvelukokonaisuuden tarjoajana”, Tuoretien kehityspäällikkö Jouni Halkosaari kertoo.

TuoreTietoTM -palvelukokonaisuus voidaan jakaa kolmeen pääryhmään. ”Sanomanvälityspalvelumme ratkaisevat asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeet sähköisten integraatioiden osalta. eTrader-palvelulla voimme tuottaa asiakkaillemme kaikki sanomien muunnos- ja välitystarpeet. Tilaus-, lasku- ja toimitustietosanomat muunnamme kunkin osapuolen tarpeen mukaan ja voimme korvata esimerkiksi paperiset lähetyslistat ja muut dokumentit viranomaistenkin hyväksymillä sähköisillä dokumenteilla”, jatkaa Jouni Halkosaari.

Tuoretien jakelun ohjaus hoitaa asiakkaan puolesta mm. ja- kelusopimukset kattavasti koko Suomeen. Palveluun kuuluu myös jakelun ohjaustietojen ylläpito, joka voidaan sähköistää Tuoretien eRouter-palvelulla.

Olemme mukana Kuljetus – Logistiikka messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.5.2019 osastolla 3e31.

Asiakaspalveluportaalilla asiakas saa välittömästi yhteyden asiakaspalveluun ja voi seurata reaaliajassa selvitys- ja palvelupyyntöjen etenemistä. Tuoretien asiakaspalvelu selvittää reklamaatiot ja muut palvelupyynnöt sekä hoitaa vahinkolaskutuksen ja hyvityksen asiakkaalle.

Tuotettava palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. ”Tietoturva on huippuluokkaa ja palvelumme toimivat 24/7 valvonnassa. Haluamme tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa – yhdessä kehittäen”, päättää Jouni Halkosaari.

www.tuoretie.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka