Tuntuvatko jalkasi raskailta ja väsyneiltä? Meiltä löytyy ratkaisu vaivaasi.


JOBSTin KOMPRESSIO-TUOTTEET AUTTAVAT JALKOJEN SÄRKYYN SEKÄ LASKIMO-JA LYMFAPERÄISTEN VAIVOJEN HOIDOSSA. LISÄKSI NE EHKÄISEVÄT JALKATERÄN, NILKKOJEN JA POHKEIDEN TURVOTUSTA. 

LASKIMOVAIVAT OVAT YLEISIÄ. 

Laskimoperäiset sairaudet ovat moninaisia. Ne ulottuvat suonikohjuista syvien laskimoiden vajaatoimintaan. Vaivat ovat siis erittäin yleisiä, ja niihin tulee suhtautua samalla vakavuudella kuin korkeaan verenpaineeseen ja sydänsairauksiin. 

Jos laskimoiden seinämät ovat vaurioituneet suonikohjujen tai veritulpan vuoksi, laskimot laajentuvat eivätkä enää sulkeudu normaalisti. 

Pystyasennossa oltaessa veri, jonka pitäisi kulkeutua takaisin sydämeen, voi pysähtyä jalkoihin. Paine aivan ihon alla olevissa pinnallisissa laskimoissa kasvaa, mikä aiheuttaa turvotusta. Tavallisin oire on jalkojen väsyminen ja särky, erityisesti pidemmän seisoskelun seurauksena. 

JOBST KOMPRESSIOSUKAT AUTTAVAT ARJESSA JA JUHLASSA. 

JOBSTin kompressiosukat parantavat jalkojen laskimoverenkiertoa. JOBSTin testatut ja erittäin laadukkaat kompressiotuotteet ovat tuotekate-gorioissaan edelläkävijöitä. Alun perin JOBSTit kehitettiin lääkinnälliseen hoitoon, mutta nykyään tuotteitamme käyttävät laskimovaivojen ehkäisyyn runsaasti myös hoitohenkilökunta ja urheilijat. 

Sukkia on saatavana useissa eri kompressioluokissa, väreissä ja malleissa, jotta voit käyttää niitä koko päivän, kaikissa tilanteissa ja päivittäin. 

Pressio.fi TILAA JOBST –KOMPRESSIOTUOTTEET EDULLISESTI SUORAAN KOTIIN. 

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi