Tunnelmallisten hetkien Porvoo


Tervetuloa minilomalle Porvooseen! Vietä ihana miniloma shoppaillen ja nautiskellen Vanhan Porvoon tunnelmasta. Romanttiset yöpymispaikat, laadukkaat ravintolat, kiinnostavat pikkuputiikit ja nähtävyydet houkuttelevat viihtymään. Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla, Porvoosta löytyy jokaiselle jotain – ympäri vuoden!

Uusi Runo hotelli on elämykseksi suunniteltu!

Vanhan Porvoon portilla vuonna 1912 rakennettu Jugend- tyylinen rakennus on entisöity tyylilleen uskollisesti. Kaikki 56 huonetta ovat rauhoittavia ja rentouttavia, jokainen uniikki vierailun arvoinen kokonaisuutensa.

runohotel.com

Kartanohotelli Haikko on klassikko

Haikko on palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli joka sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

www.haikko.fi

Joka sortin herkuttelijalle

Kahvikakut, lounaan tai päivällisen voi nauttia paitsi historiallisissa puu- tai kivitaloissa, joiden tarina ulottuu aina 1700-luvulle asti, myös nykyaikaiissa, moderniin makuun tyylitellyissä tiloissa. Paikallisissa keittiöissä loihditaan perinteisiä suomalaisia sekä skandinaavisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä huolella valittujen viinien ja oluiden kera.

www.porvoo.fi/ravintolat-ja-kahvilat

Suomen vanhin makeistehdas Brunberg avasi uuden tehtaanmyymälän!

Tänä vuonna Brunbergin suukot täyttävät kunnioitettavat 70 vuotta ja samalla Brunberg juhlii 150-vuotisjuhlavuotta. Suukkoja valmistetaan yhä lähes samalla reseptillä kuin vuonna 1951. Suukko on ehdoton tuliainn Porvoosta ja nyt niitä saa Vanhan Porvoon myymälästä sekä uudesta Tarmolan tehtaanmyymälästä. Tervetuloa suukottelemaan!

brunberg.fi

Albert Edelfeltin ateljeen kesänäyttely Kultainen kesä 1.8.2021 saakka

Esillä Marita Liulian, Johanna Lumpeen ja Carolina von Schantzin maalauksia sekä Kaj Lindgårdin veistoksia. Näyttely on tulvillaan auringon kultaa, heijastuksia, värien ilottelua, valon leikkiä, luonnon ihmeitä, eletyn elämän jälkiä ja pursuavaa elämäniloa.

www.albertedelfeltinateljee.fi

 

Tarkista ajankohtaiset koronarajoitukset ja -ohjeet: www.porvoo.fi
www.porvoo.fi/miniloma

 

Jaa tämä artikkeli


Matkailu