PIRTE – hyvinvoinnin edelläkävijä Pirkanmaalla


Pirkanmaalla toimiva Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy) elää vahvasti yritys- ja yksityisasiakkaidensa mukana työelämän muutoksissa.

”Työterveyden fokus on nykyään aivotyön ergonomiassa ja aivojen ylikuormittumisen ehkäisyssä. Kannustamme asiakasyritystemme työntekijöitä etsimään arjessaan hetkiä, jotka elvyttävät kehoa ja aivoja. Näin työelämä säilyy terveyden kannalta turvallisena mahdollisimman pitkään”, korostaa työterveyshuollon ylilääkäri Heli Kivimäki.

Pirte kehitti alan ensimmäisenä varhaiskuntoutuksen, johon on helppo osallistua arjen keskellä ilman viikkojen oleskelua kuntoutuskeskuksessa. Sen vaikuttavuus työkykyyn ja jaksamiseen on tieteellisesti todistettu väitöskirjassa ainoana Suomessa. Pirten oman moniammatillisen tiimin toteuttama kuntoutus palvelee paitsi työntekijää myös yritystä, sillä kuntoutuja käy töissä samaan aikaan, tekee työpaikallaan kuntoutukseen liittyviä tehtäviä ja jakaa saamiaan oppeja.

Innovatiivisuutta ja kustannustehokkuutta edustavat myös sähköiset palvelut, kuten digilääkärin vastaanotto videoyhteyden kautta ja hoitochat hoitajan kanssa.

100-prosenttisesti suomalainen

Yritysasiakkaat saavat Pirtestä monipuolisia palveluita työntekijöidensä fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin.

”Työterveyshuollon ydintoiminnan lisäksi räätälöimme asiakaskohtaisia ratkaisuja liittyen esimerkiksi elämänhallintaan tai työnohjaukseen. Tunnemme asiakkuuksiemme kautta haasteet, joita työntekijät ja esimiehet kohtaavat työssään”, kertoo toimitusjohtaja Eija Railanmaa.

Palveluja täydentää lääkärikeskus, joka tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluita, hyvinvointipalveluita sekä näytteenottoa ja kuvantamista. Pirte on 100-prosenttisesti suomalainen toimija, joka maksaa veronsa Suomeen.

”Olemme kooltamme tarpeeksi iso, mutta toisaalta pieni ja ketterä. Pystymme vastaamaan kulloisiinkin tarpeisiin, oli sitten kyse yksityisasiakkaasta lääkärikeskuksessa tai yritysasiakkaasta työterveyshuollossa.”

PIRTE
(Tullinkulman Työterveys Oy)

  • työterveys-, lääkärikeskus- ja hyvinvointipalvelut
  • kahdeksan toimipistettä Pirkanmaalla
  • toiminut vuodesta 1975
  • täysin suomalainen ja paikallinen
  • Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu
  • www.pirte.fi
Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä