Trutec julkaisi hallimalliston – parhaat ratkaisut nyt mallistona


Trutec Oy on erikoistunut rakentamaan tiloja yritysten liiketoimintojen tarpeeseen. Vuodesta 2008 saakka toiminut Trutec Oy on toimittanut teräsrunkoisia halleja ja hallipaketteja koko Suomen alueelle.

Erilaiset tuotantohallit, logistiikkahallit, rekkahallit ja liikuntahallit nousevat työmaalla pystyyn nopeasti hitsattujen ja kokoonpantujen teräsrunkorakenteiden ansiosta. Hallitun rakennusprosessin ansiosta kustannukset pysyvät budjetoidun mukaisina.

Trutec Oy räätälöi rakennuskohteen toimituskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakasta suositellaankin ottamaan yhteyttä Truteciin jo projektin suunnitteluvaiheessa. Suunnitteluvaiheessa tehdyillä valinnoilla voidaan vaikuttaa suuresti koko projektin kustannuksiin.

Trutecin ammattitaitoiset suunnittelijat ehdottavat toimivia vakioratkaisuja, joilla saavutetaan kustannustehokas ja laadukas lopputulos. Trutec Oy tarjoaa myös arkkitehdin laatimat rakennuslupakuvat, joka mahdollistaa pojektisi nopean käynnistyksen.

Trutec Oy on erikoistunut teräsrunkorakenteisiin. Tätä ammattitaitoa hyödynnetään, kun tuotantohalliprojekteihin suunnitellaan ja asennetaan nosturiradat sekä toisen kerroksen lattiaa kannattavat WQ-palkit.

Tampereen Alihankintamessuilla Trutec Oy julkistaa uuden hallimalliston. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä arkkitehdin ja teräsrakennesuunnittelijan kanssa. Valmiit hallit on suunniteltu vastaamaan vaativienkin asiakkaiden tarpeita.

Mallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin. Trutecin hallimallisto sisältää asiakkaiden kanssa parhaiksi todetut ratkaisut tuotanto- ja konepajahalleihin, logistiikka- ja teollisuushalleihin, myymälätiloihin, rekkahalleihin ja liikuntahalleihin.

www.trutecoy.fi/terashallit

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Rakentaminen Teollisuus