Tehokasta kuljetusten hallintaa


Kuljetusten hallintaa ja toiminnanohjausjärjestelmiä kuljetus- ja logistiikka-alalle kehittävä Trimico Oy viettää 15-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Yritys on monellakin tapaa edelläkävijä alallaan ja vie järjestelmien kehitystä eteenpäin kiitettävällä vauhdilla. Trimico on sopivan kokoinen talo, toiminta on joustavaa ja keskinäinen luottamus ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaiden kanssa on tuonut mainittavia edistysaskeleita kuljetusten hallinnassa.

”Viimeaikojen tuotekehityksen pääpaino on ollut KTK-yrityksissä eli olemme tekemässä LogiPlanista KTK-versiota. Siitä tulee markkinoiden kehittynein toiminnanohjausjärjestelmä KTK-ympäristöön, oli sitten kysymys maansiirrosta, vaihtolavatoiminnasta tai jakeluliikenteestä”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Laitinen.

”Käyttöönottoja on jo muutama ja lisää sopimuksia on tulossa vielä tänä vuonna.” Yrityksen palvelu ja päätuote LogiPlan ovat jatkuvan kehitystyön alla. Markkinoita seurataan tarkasti ja suunnitelmia riittää tulevaisuuteen esimerkiksi henkilöliikenteen ja pakettikuljetusten puolella.

Rutiinien pyörittämisestä liiketoiminnan suunnitteluun

”Palveluketjumme on nopeutunut oleellisesti ja punnituskapasiteetti on viisinkertaistunut. Suurin hyöty tulee prosessin tehostamisesta ja asiakaspalvelun parantamisesta”, sanoo Seepsula Oy:n toimitusjohtaja Karl Sjöblom.

Seepsula jalostaa ja myy kiviaineksia ja yrityksen huippumodernissa palvelukeskuksessa on uudistettu Trimicon toiminnanohjausjärjestelmien rajapinnat. Pitkäaikainen yhteistyö ja järjestelmän räätälöinti ovat tuottaneet tulosta.

”Hanke on tällä alalla mullistava, sillä olemme tehneet Trimicon kanssa asioita, joita kukaan muu ei ole vielä tehnyt”, Sjöblom mainitsee.

Keskinäinen luottamus on ollut ja on ensiarvoisen tärkeää jatkuvassa kehitysprosessissa. Kehitysaskeleet ovat yhteisesti päätetty ja myös yhteisesti toteutettu.

”Koko palveluprosessi sekä laskutus on kautta linjan nopeutunut ja virheiden mahdollisuus on oleellisesti pienentynyt”, mainitsevat Sjöblom ja Laitinen.

Rutiinien pyörittämisestä on päästy ja aikaa jää liiketoiminnan ohjaamiseen ja suunnitteluun. Se on Sjöblomin mielestä erittäin merkittävä seikka, sillä Trimicon LogiPlan- toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta käytössä olevat resurssit ohjautuvat tiedon analysointiin ja sitä kautta tehokkaaseen liiketoiminnan ohjaukseen.

Olemme mukana Kuljetus – Logistiikka messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.5.2019 osastolla 3d28.

LogiPlan on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä tavarakuljetusten ja liikkuvan työn hallinnointiin. Järjestelmällä voidaan hallita koko tilaus- ja toimitusketjua suunnittelusta ja resurssoinnista automaattiseen laskutukseen.

Tuotteessa on huomioitu jokaiselle kuljetustoiminnalle ominaiset toiminnallisuudet ja se on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin.

www.trimico.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka