TIETOTURVAN EDELLÄKÄVIJÄ


Trend Micron Suomen ja Baltian maiden maajohtajan Kimmo Vesajoen mukaan verkkorikolliset ja tietoturvaratkaisujen tuottajat käyvät jatkuvaa kilpajuoksua. Tietoturvasovelluksia on kehitettävä koko ajan, jotta yhä kehittyneemmät uhat voidaan torjua.

“Maailman suurimpana riippumattomana tietoturvaratkaisujen tuottajana meillä on hyvät resurssit taistella verkkorikollisuutta vastaan. Meillä on maailman suurin tietoturva-asiantuntijoista koostuva verkosto, joka etsii jatkuvasti tietoturvauhkia ja haavoittuvuuksia. Asiantuntijoiden havainnot ja sadoista miljoonista sensoreista saatavat uhkatiedot auttavat kehittämään jatkuvasti uusia suojausratkaisuja. Koska havaitsemme uhat, haittaohjelmat, hyökkäykset ja huijaukset usein ensimmäisinä, pystymme myös suojaamaan asiakkaamme nopeasti ja tehokkaasti.”

Trend Micron uusista innovaatioista Vesajoki mainitsee tekoälyn hyödyntämisen esimerkiksi sähköpostilla lähetettyjen ja vauhdilla lisääntyneiden johtajahuijausten havaitsemisessa.

”Koska havaitsemme uhat, haittaohjelmat, hyökkäykset ja huijaukset usein ensimmäisinä, pystymme myös suojaamaan asiakkaamme nopeasti ja tehokkaasti.”

“Monesti huijaukset ovat niin taitavasti tehtyjä, että niitä on vaikea tunnistaa. Ohjelmistomme oppii tunnistamaan sähköpostin lähettäjän tyypillisen kirjoitustavan ja viestirakenteen. Jos viesti poikkeaa tyypillisestä, ohjelmisto varoittaa asiasta viestin lähettäjää ja vastaanottajaa.”

Japanissa vuonna 1988 perustettu Trend Micro on yksi tietoturva-alan pioneereista. Kolmessa vuosikymmenessä yrityksestä on kasvanut yksi maailman suurimmista tietoturvayhtiöistä. Trend Micro toimii 50 maassa ja työllistää noin 6 600 tietoturva-alan asiantuntijaa. Yritys tarjoaa kerroksellisia ja skaalautuvia tietoturvaratkaisuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Se tarjoaa tietoturvaratkaisuja hybridikonesaliympäristöihin, tietoverkkoihin sekä päätelaitteisiin ja ohjelmistoihin.

TUTUSTU TREND MICRON VERKKOSIVUILLA

Security Round Up 2018 -vuosiraporttiin, joka kokoaa yhteen uusimmat tietoturvauhkat.

Trendmicro.com ->
Intelligence ->
Security Reports

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT