Treffataanko vartin kuluttua makuuhuoneessa…?


Viime vuonna Kalifornian yliopistossa julkistetun tutkimuksen mukaan pitkässä parisuhteessa tai muutoin suojattuna harrastettu seksi lisää elinikää suojelemalla meidän DNA:tamme. Lisäksi seksin harrastaminen vähentää stressiä, kasvattaa vastustuskykyä ja vapauttaa parempaan terveyteen liitettyä oksitosiini-hormonia.

Ikääntyessä krempat lisääntyvät, oma puoliso voi alkaa vaikuttaa tylsältä ja omakuva romahtaa lösähtäneen olemuksen ja liikakilojen myötä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että seksistä pitäisi luopua: korsetilla löytyy kadonnut vyötärö ja verkkosukilla seksisääret. “Meiltä voi kysyä neuvoja ja vinkkejä. Olemme auttaneet asiakkaitamme hienovaraisesti ja ammattitaitoisesti parempaan seksielämään jo 30 vuoden ajan”, sanoo Sex Shop Finlandin toimitusjohtaja Jyri von Gross.

Sex Shop palvelee verkkokauppana ja kivijalkamyymälänä. Verkkokaupan postitoimitukset lähetetään diskreetisti ja Sex Shoppiin on helppo tulla kauempaakin sen muutettua Helsingin Pengerkadulta Vantaan Ikean taakse Kierrätyskeskuksen yläkertaan. “Nyt meillä on hyvät parkkipaikat ja tänne pääsee halutessaan huomaamatta, seuraamalla omenakylttiämme”, Jyri sanoo.

Hierontaöljyt ja liukuvoiteet antavat seksiin jo kummasti lisäkipinää – säväyttävämpi pukeutuminen kohentaa molempien puolisoiden vireyttä. Seksikkäät saapikkaat ovat nyt “in” mm. Helsingin Kaupunginteatterin “Kinky Boots”-näytelmän ansiosta. “Pienilläkin muutoksilla seksielämä saattaa piristyä merkittävästi”, Jyri rohkaisee.

Lue lisää: www.sexshop.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Terveys Vapaa-aika