Yksilöllisyys luo uniikin yritystilaisuuden


Top Loungesin filosofiaan kuuluu asioiden tekeminen aina totuttua paremmin. Asiakkaat yllätetään toimittamalla enemmän kuin on luvattukaan, huomioiden pienetkin yksityiskohdat. Top Lounges toteuttaa räätälöidysti monipuolisia tilaisuuksia johtotasoa myöten aina etiketin mukaan, mutta rennolla tilaisuuden luonteen mukaisella palveluotteella.

”Vahvuutemme on tinkimätön halu ja kyky palvella asiakasta niin kuin haluaisimme itseämmekin palveltavan. Haluamme vakuuttaa asiakkaan palaamaan aina uudelleen oman tekemisemme kautta. Meille on tärkeää, että asiakas saa yksilöllistä ja tasokasta palvelua läpi palveluketjumme”, aloittaa toimitusjohtaja Tero Lyyra.

Lyyra näkee, että pääkaupunkiseudulla tasokkaille yritystilaisuuspalveluille on kasvava kysyntä. Alalla menestyäkseen tulee olla vahva ja luotettava kumppani, jolla on kykyä ratkaista asiakkaan kaikki tarpeet, tarjoten palvelut kokonaisvaltaisesti yhden luukun periaatteella. Yrityksen on tärkeää löytää myös omat uniikit vahvuutensa.

Top Lounges suunnittelee ja toteuttaa yrityksille avaimet käteen niin kokoukset, koulutukset, seminaarit, edustus- ja saunatilaisuudet kuin juhlat. Upeiden tilojen lisäksi tilaisuudet sisältävät henkilökunnan, cateringin ja monipuoliset ohjelmapalvelut. Valikoimissa myös jäähallien Vip aitiot. Yrityksen palvelut keskittyvät pääkaupunkiseudulle, mutta tilaisuuksia toteutetaan räätälöidysti myös muualle Suomeen sekä ulkomaille.

”Yritystilaisuuksissa esim. kokouksiin sisältyvät henkilökohtainen palvelu, inspiroivat tilat, laadukas tekniikka ja hyvää vireystilaa ylläpitävät tarjoilut. Kaikki tarjoilut ovatkin erittäin tasokkaita ja Illalliset täyttävät vaativimmankin herkkusuun toiveet. Keittiömme onkin tunnettu korkeasta laadustaan ja erittäin hyvästä asiakaspalautteesta”, mainitsee Lyyra ylpeänä.

Top Lounges toteuttaa tilavalinnan mukaan mm. 2–250 hengen kokoukset ja -illalliset, jopa 400 hengen seminaarit, -juhlat ja -cocktailtilaisuudet. Tilaratkaisuista Lyyra nostaa esille takuuvarmat Top Lounges kohteet: Astoria-Sali ja -kabinetti, Esplanadin Kattohuoneisto sekä Ateljee. Korkeatasoiset kohteet sijaitsevat upeissa ympäristöissä Helsingin ydinkeskustassa.

”Kaikki tilat ja palvelut ovat erittäin muuntautumiskykyisiä. Tilaisuudet räätälöidään ja tilat kalustetaan sekä somistetaan aina kunkin tilaisuuden luonteen ja henkilömäärän mukaan.”

Top Lounges catering antaa makutakuun. Korkeatasoinen palveluhenkilöstömme huolehtii tilaisuuksien virheettömästä kulusta ja toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet yksilöllisesti, palkitulla ja kiitellyllä Top Lounges-laadulla”, Lyyra lopettaa.

Lisätietoja www.toplounges.fi ja www.astoria-sali.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä