TOIMIVA, TEHOKAS ja TYYLIKÄS pysäköintitalo on tätä päivää kiinteistökohteisiin


Kauas on onneksi tultu luotaantyöntävistä betonibunkkereista – parkkitalon julkisivun pitää olla myös katseen kestävä ja kutsuva. 

Maan päällä kaupungeissa sijaitsevien pysäköintitilojen lähiympäristö asettaa julkisivurakentamiselle tiukat arkkitehtoniset vaatimukset, sillä samaan rakennuskokonaisuuteen tai aivan välittömään tuntumaan sijoittuu usein asuntoja ja esimerkiksi kahvilamaisia liiketiloja. 

Pitkäjänteisyys ja yhteistyö johtavien arkkitehtitoimistojen kanssa 

PRP eli Pohjanmaan Rakennuspelti Oy on keskittänyt pitkän linjan teräsosaamisensa erityisesti pysäköintihallien esteettisyyden lisäämiseksi. ”Ydinosaamisemme on aina kattanut tarvelähtöisen palvelun innovatiivisine suunnitteluineen, valmistuksineen ja asennuksineen. Meillä on siis koko prosessi omissa käsissä ja hyvin johdettuna. Pyrimme tinkimättömästi hakemaan asiakkaidemme tarpeisiin ratkaisuja, jotka tuovat toimivuutta, tehokkuutta ja tyylikkyyttä pitkälle tulevaisuuteen”, kiteyttää PRP:n julkisivuliiketoiminnan johtaja Jukka-Pekka Viita. 

Jukka-Pekka Viita, julkisivuliiketoiminnan johtaja, PRP Oy

Metalli- ja komposiittilevyjen monipuoliset käyttömahdollisuudet, PRP:n ammattitaito ja yhteistyö asiakkaan sekä arkkitehtitoimistojen kanssa mahdollistavat persoonalliset julkisivutoteutukset myös parkkihalleihin. ”Parkkitalokin voi olla kaunis. Ilmeikkyyttä ja yksilöllisyyttä syntyy yhteistyöllä, asiakkaan tarpeet kartoittaen ja laajan arkkitehtitoimistoverkostomme avulla. Kun tähän yhtälöön lisätään pitkän linjan tekninen tietämyksemme, tinkimätön ammattitaito, oma laadukas tuotanto modernilla konekannalla sekä kohdallaan oleva palveluasenne, paketti on kasassa”, Viita lisää. 

Vastuullisesti, kehittämässä alan tulevaisuutta 

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy on Duuri Groupin tytäryhtiö. Konsernin arvoissa korostuvat kestävä laatu ja vastuullinen tuotanto, kiertotalouden tukeminen ja energiatehokkuus. Konsernilla on Green Building Council Finlandin (FIGBC) jäsenyys. 

”Ympäristönäkökulma on vahvassa roolissa kaikessa tekemisessä, mm. konekantamme Green Means® -teknologia hävikin minimoimisineen tukee tätä. Mutta yhtä lailla vastuullisuus on meille myös taloudellista ja sosiaalista vastuuta”, Viita täydentää. 

Monimuotoinen, kaunis ja kutsuva julkisivu on tullut parkkitaloihin. Tulevaisuus näyttää, mitä kaikkea niihin vielä voidaan yhdistää. Innovatiivisessa PRP:ssa ollaan valmiina jatkamaan kehitystä. 

prp.fi

Jaa tämä artikkeli


Infrastruktuuri Rakentaminen 2021