Toimiva myymälä, parempi tulos


ITAB toimii vähittäiskaupan muutoksen draiverina tarjoamalla räätälöityä, brändipohjaista ja kokonaisvaltaista myymäläkonseptin suunnittelua ja valmistusta. Lopputuloksena on kustannustehokas ja viihtyisä toteutus, joka tuo loppuasiakkaan varmemmin uusintaostoksille ja edistää kaupan henkilöstön työhyvinvointia. 

ITABilla on 70 vuotta historiaa Suomessa myymäläkalustevalmistajana ja palveluntarjoajana. Edelleen suurin osa kalusteista valmistetaan Vaajakoskella kotimaista työtä vaalien mutta tänä päivänä yritys on paljon muutakin kuin kalustetoimittaja. ITAB on merkittävä kotimainen työllistäjä, jonka kokeneilla ammattilaisilla on erittäin laaja, kokonaisvaltainen näkemys ja kokemus eri vähittäiskaupan alojen sekä HoReCa-puolen konsepteista. Asiakaslistalta löytyy iso joukko maassamme toimivia suurimpia kauppaketjuja niin päivittäis-kuin erikoistavarapuolelta. 

”Tarjoamme ratkaisulähtöisesti ja asiakasbrändeihin pohjautuen kaluste-, kassa- ja valaistusratkaisujamme, joissa pystymme hyödyntämään koko ITAB-konsernin asiakaskunnassa toimivaksi osoittautuneita toteutuksia ja auttamaan tältä pohjalta asiakkaitamme muuttuvan kaupan alan haasteiden kampittamiseksi”, pohjustaa ITAB Finlandin toimitusjohtaja Peter Nordgren. 

LISÄÄ ASIAKASVIRTOJA JA SUOSITTELEVIA ASIAKKAITA 

ITABilla on konsernissa käytössään yli sata ammattitaitoista suunnittelijaa ja laaja kumppaniverkosto, joiden avulla autetaan kauppaa toteuttamaan kuluttajien brändikokemus fyysiseksi todellisuudeksi. ”Meillä on ideoita ja osaamista, joiden avulla pystymme auttamaan kaupan ketjuja niin tehokkuudessa kuin palvelun sujuvuudessakin”, täydentää liiketoimintajohtaja Jarmo Kallioniemi. 

Kustannukset alas ja asiakastyytyväisyys ylös – toimiva myymäläympäristö on työkalu, jonka avulla saavutetaan positiivinen, mieleenpainuva kuluttajakokemus ja huomioidaan kaupan henkilöstön työn sujuvuus. ”Räätälöidyt kalustekonseptit ja tehokkaat kassa-alueratkaisut ovat tätä päivää”, Kallioniemi tiivistää. Vastatakseen kaupan muuttuvaan tarpeeseen ITAB tulee tekemään miljoonaluokan investoinnin keväällä 2022 erikoistuotteiden valmistukseen Suomessa. 

ITABIN MONIOSAAJUUS SUJUVOITTAA KAUPAN MUUTOSTA 

ITAB on toteuttanut monipuolisia ratkaisuja mm. pt- ja erikoiskaupan myymälöihin, rautakauppoihin, huoltamoihin, apteekkeihin ja kahviloihin. ”Hyödynnämme tarvittaessa kansainvälisen konsernin erikoisosaamista mutta tuotamme kaiken kansallisella, paikallisella twistillä”, kiteyttää puolestaan Nordgren. 

Kun aikaisemmin toimitetiin rekkalasteittain hyllyrautaa, hiotaan nyt paljon enemmän erikoisratkaisuja. Ennen kuluttaja haki kaupasta tavaraa tarpeeseen, nyt ostosmatkalla halutaan viihtyä ja yhdistellä erilaisia kokemuksia. ”Kuluttaja haluaa asioidessaan tuntea jouhevasti uusia elämyksiä”, Nordgren vahvistaa. ”Olemme Suomessakin jo lähellä globaalia trendiä, jossa ruokakaupassa asioidessaan voi välillä istahtaa viihtyisään ravintolaan tai bistroon syömään”, Kallioniemi lisää. 

Vähittäiskaupan muutoksessa ITAB kykenee toimimaan draiverina. ”Erityisesti paikallinen, ketterä tuotanto ja vahva kansainvälinen osaamisemme on ollut viime aikoina kysyttyä”, Nordgren vahvistaa. 

Tutustu tarkemmni: itab.com

Jaa tämä artikkeli


Kaupan Alan Tulevaisuus