Toimiva ilmanvaihto on sijoitus


Toimivalla ilmanvaihdolla on suuri merkitys rakennuksen energiankulutukseen, rakenteiden hyvinvointiin ja sisäilman laatuun. Kotimaiselta laitevalmistajalta löytyy ratkaisut niin asuntojen kuin toimitilojenkin ilmanvaihtoon. 

Vallox Oy tunnetaan kestävien, energiatehokkaiden ja luotettavien ilmanvaihtokoneiden valmistajana asuntoihin ja nykyään myös toimitiloihin. Yrityksen menestysreseptinä on asiakastarpeiden kuuntelu, aktiivinen investointi kehitystyöhön ja huipputason osaaminen. Ne näkyvät asiakkaille laadukkaina tuotteita, joiden ansiosta sisäilma on raikas hengittää, ja kiinteistöt pysyvät kunnossa energiatehokkaasti. 

Sisäilman laatu on tärkeää 

Viime aikoina sisäilman laatu ja tilojen terveysturvallisuus ovat puhututtaneet entistä enemmän. 

”Se, mitä hengitämme, on nyt entistä tärkeämpää. Suodatettu, puhdas sisäilma ei ole enää vain astmaatikkojen tai sisäilman epäpuhtauksista kärsivien asia. Se koskettaa jokaista. Laadukas sisäilma on hyvinvoinnissamme suuressa roolissa.” kertoo Valloxin markkinointipäällikkö Elina Paavilainen. 

Ilmanvaihdon laitevalmistajalla onkin tarjota tuotteita niin asuinrakennuksiin kuin toimi- ja liiketiloihin. Ne sopivat niin korjausrakentamiseen kuin uudispuolelle. Lisäksi Vallox tarjoaa erilaisia palveluita ja työkaluja LVI-alan ammattilaisille, kuten teknistä tukea ja suunnitteluohjelmia. 

Ilmanvaihdolla on merkitystä kiinteistön arvon säilymiseen 

Ilmanvaihdolla on lisäksi vaikutus kiinteistön kunnossa pysymiseen. Toimiva ilmanvaihto poistaa kosteuskuormaa, jottei se jää makaamaan muutoin tiiviin kiinteistön rakenteisiin. 

Valloxin tuotteet sopivat Suomen vaativiin olosuhteisiin, sillä ne on suunniteltu kestämään talviajan haasteet ja rakentamisen energiatehokkuusvaatimukset. 

”Kiinteistöjen energiankulutukseen vaikuttaa myös, miten ilmanvaihtoa käytetään. Valloxin tuotteiden lähtökohtana on tarpeenmukainen ilmanvaihto, joka huomioi asukkaat ja jolla on vaikutusta energian kulutuksen optimointiin.”  

Lue lisää: www.vallox.com 

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen ja infrastruktuuri