TILAA INTERFLORALTA JOULUN KAUNEIMMAT KUKAT!


Joulukukat ovat tärkeä osa joulun tunnelman luomista. Kukat saavat aikaan joulun ihanan tuoksun ja tuovat valoa ja iloa pimeimmän vuodenajan keskelle. Muista tänä jouluna läheisiäsi kukilla ja tilaa kauniit jouluistutukset myös omaan kotiisi luomaan joulun henkeä. Voit lähettää lämpimän joulutervehdyksen kukkien muodossa kaukanakin asuvalle ystävällesi. Interflora toimittaa kukkalahjat ovelle asti nopeasti ja vaivattomasti! 

Saat tilattua Interfloran verkkokaupasta juuri omaan makuusi sopivat joulukukat. Välitämme kukkatervehdyksiä Suomen lisäksi 140 maahan ympäri maailmaa. Onpa suosikkisi sitten perinteinen joulutähti, joulun tuoksua tuova hyasintti, näyttävä amaryllis tai kauniin punainen tulppaanikimppu – löydät kaikki nämä ja paljon muuta kattavasta valikoimastamme! 

Interfloralta tilaat upeat joulukranssit esimerkiksi ulko-ovea koristamaan tai joulupöytää kaunistamaan sekä herkulliset suklaat kukkien kaveriksi. Joululahjaksi sopii myös kukkalahjakorttimme, jonka avulla lahjan saaja voi ostaa mieleisensä kimpun lähimmästä Interflora-kukkakaupastaan. 

HYVÄÄ JOULUA JA KUKKALOISTOA VUODELLE 2022! 

Tilaa joulukukat verkkosivuiltamme: www.interflora.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Lifestyle Vapaa-aika