Ikkunaremontti, jota voi suositella naapureillekin


Laitisen perheen ikkunaremontin löivät lukkoon Tiivin hyvä maine, laatu ja myyjän ammattitaito. ”Laatu on hyvin tärkeä valintakriteeri. Ulko-ovessa tuntuu olevan niin hyvät lämpöarvot, ettei tuulikaapin ovea tarvitsisi ollenkaan. Myös takuuaika vaikutti valintaan. Ei jää tyhjän päälle, jos tulee jotain ongelmia”, Kaarlo Laitinen kertoo.

”Kyllä minä voisin antaa yhdeksän paremmalle puolelle asiakaspalautteen.”

Tiivin asennuksella on Suomen pisin, 10 vuoden takuu. Työ tehdään nopeasti ja siististi, ja jälki on listoja myöten viimeistelty. Avaimet käteen -periaatteella tehtyyn työhön kuuluu myös vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätys asiakkaan puolesta.

”Asennushomma kävi hyvin sutjakkaasti. Kyllä minä voisin antaa yhdeksän paremmalle puolelle asiakaspalautteen”, Laitinen kuvailee ja tarkentaa: ”Ikkunoiden vaihto oli positiivinen juttu. Voi suositella naapureillekin.”

On ikkunoiden vaihdosta seurannut myös muuta hyvää. Vanhat kolmilasiset, erilliset ikkunat oli vuosien saatossa porattu ruuveilla toisiinsa. ”Yhteiselo rupesi välillä rakoilemaan, kun vaimo ei saanut ruuveja itse auki. Nyt ikkunoiden pesu sujuu meiltä varmasti vähän sutjakampaa”, Laitinen pohtii.

Pyydä maksuton arviokäynti 0800 184 484
www.tiivi.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus