Tiimipelaajille töitä tarjolla verrattomassa tiimissä


Kingspan Insulation Oy on osa kansainvälistä Kingspan konsernia. Suomessa yhtiön toimipisteet ovat Tampereella ja Kankaanpäässä. Kingspan tunnetaan energiatehokkaista eristeratkaisuista.

Rakennettu ympäristö tuottaa noin 40 prosenttia maapallon CO2-päästöistä”, kertoo maajohtaja Kari Tervola. Konsernilla on kunnianhimoinen Planet Passionate -ohjelma, jonka tavoite on luoda tuleville sukupolville parempi elinympäristö vähentämällä rakennetun ympäristön hiilidioksidipäästöjä. ”Paras tapa vähentää rakentamisen hiilijalanjälkeä on hyvin eristetyt rakennukset, se säästää energiaa ja kustannuksia. Kankaanpään tuotantolaitoksen valmistusprosessissa olemme jo lähellä hiilineutraalia tuotantoa.”

Kingspan Insulationin palveluksessa on Suomessa 64 ammattilaista, ja koko Manner-Euroopassa noin 700 henkilöä. Eurooppa-alueen sisäisen laskennan päällikkö Jenni Koivula taloushallinnosta sanoo, että Kingspanilla arvostetaan työntekijöissä erityisesti yritteliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

”Osa tiimeistä, kuten oma tiimini toimii kansainvälisessä ympäristössä. Huumoria ja letkeyttä ei silti tarvitse unohtaa. Eräs meille muualta töihin tullut ihminen oli yllättynyt siitä, että suomalaisethan ovatkin hauskoja!”

Koivulasta itsestään tuli kingspanilainen viime tammikuussa. Heinäkuussa hän aloitti työt saman tiimin päällikkönä.

”On tärkeää, että ihmisellä on kasvu- ja kehityshalua sekä oman osaamisen, oman tiimin että koko yrityksen osalta. On myös tärkeää, että hän pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmän osana. Ei meillä silti tarvitse olla mikään valmis superosaaja. Uusille kingspanilaisille on luvassa mielenkiintoisia työtehtäviä, ja tehtäväkierron kautta pääsee kehittämään osaamistaan.”

Kingspanin palveluksesta on eläköidytty kymmenien vuosien pituisten työurien jälkeen. Uusien työntekijöiden rekrytoinnissa on hyödynnetty esimerkiksi oppilaitosten työharjoittelujaksoja. Ensi kesän kesätyöpaikoista kannattaa kysellä tarkemmin helmi-maaliskuussa. Myös opinnäytetyön aiheita kannattaa kysellä.

Kingspanilla on etätöiden osalta käytössä hybridimalli niissä työtehtävissä, joihin niiden tekeminen sopii. Pääsääntö on, että puolet työajasta voi olla etätöissä ja puolet työpaikalla. Tarkemmat säädöt tehdään tiimien kesken esimerkiksi siinä, minä päivinä viikoista
ollaan yhdessä paikan päällä.

Haussa juuri nyt
⦁ Rakennustekniikkaa tunteva tuotepäällikkö Tampereelle
⦁ Asiakaspalveluhenkilö (Customer Service Representative) Tampereelle
⦁ Ostoreskontran osaaja taloushallintoon Tampereelle, määräaikaiseen työsuhteeseen
⦁ Varastotyöntekijä Kankaanpäähän

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä