The Bull & The Firm


Ravintolamme sijaitsee keskellä Kurvin vilskettä. Tarjolla on herkullista ruokaa, cocktaileja, natural-viinejä ja ennen kaikkea hyvää meininkiä. Parsan sesonki on nyt huipussaan. Ensimmäiset kotimaiset parsat ovat jo saapuneet kauppoihin. Meidän parsa-annos saa kaverikseen saksanpähkinäemulsion. 

Paahdettua & pikkelöityä parsaa, saksanpähkinää ja parmesania 

Saksanpähkinäemulsio: 

 • 300g voita 
 • 100g saksanpähkinöitä 
 • 2 keltuaista 
 • suolaa 
 • sitruunanmehua 
 • parmesania 
 1. Sulata voi kattilassa ja hienonna pähkinät tehosekoittimessa. Lisää sulanut voi pähkinöiden sekaan ja sekoita tasaiseksi. 
 2. Kaada seos kannuun. Lisää keltuaiset, sitruunanmehu ja suola tehosekoittimeen. 
 3. Aseta tehosekoitin pyörimään puolikkaalle teholle. 
 4. Lisää voi-saksanpähkinä seos ohuena nauhana keltuaisten joukkoon niin, että seos emulgoituu. Mausta parmesanilla ja lisää tarvittaessa suolaa sekä sitruunanmehua. 
 5. Mausta parsat suolalla ja etikalla. Tarjoile saksanpähkinäemulsion kanssa. 

Viinisuositus! 

Fink & Kotzian MOJO Gemischter Satz 2019 Alkon tuotenumero 959802, hinta 17,90€ 

MOJO on raikkaan aromaattinen valkoinen, joka on valmistettu Itävallan suosituimmista valkoisista lajikkeista, Grüner Veltlineristä ja Rieslingistä. Viini on freesi, mistä ei kuitenkaan syvyyttä puutu. Viini omaa upean hedelmäisyyden, missä hapokkuus tasapainoittaa huikealla tavalla yleisfiilistä ja pitää viinin hyvin karaktäärisena. Viini on omiaan tukemaan parsa-annoksia, juuri tämän raikkautensa, sekä hapokkuutensa takia! MOJO toimii ruokaa laittaessa, sen aikana ja myös sen jälkeen! 

Fink & Kotzianin peräsimestä löytyy pariskunta Christian ja Petra. Christian toimi aikaisemmin lakimiehenä, mutta rakkaus viiniä kohtaan kasvoi sen verran suureksi ja kun mahdollisuus ostaa viinitarhoja tuli eteen, niin ei siinä hirveän kauan tarvinnut asiaa pohtia. Tarhat kasvavat Gaudendorfin kylän liepeillä pääkaupunki Wienistä n. 75 kilometriä pohjoiseen. Pienen perhetilan vuosituotanto on vain reilut 20 000 pulloa. 

Tutustu viinivalikoimaan osoitteessa soil.fi 

Instagram: @soilwinegroup 

Kulmavuorenkatu 2, 00500 Helsinki, www.thebullandthefirm.fi, @thebullandthefirm

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle