Testamentti SOS-Lapsikylälle tarkoittaa toivoa kovia kokeneille lapsille


Suomessa joka viides lapsi kärsii turvattomasta kodista. Turvattomassa kodissa lapsi saa perintönä heikommat lähtökohdat elämälleen. 

SOS-LAPSIKYLÄN tavoitteena on varmistaa, että jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Auttamalla perheitä varhain lapset voivat elää omien vanhempiensa kanssa ja tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa. 

Jos omassa perheessä asuminen ei tuesta huolimatta onnistu, järjestön tarjoaa lapsille turvallisia sijaiskoteja, joissa he voivat luoda pitkäaikaisia ihmissuhteita, leikkiä, harrastaa ja nukkua yönsä rauhassa. 

Testamenttilahjoittajien turvin on rakennettu lapsikyliä ja rahoitettu kylien toimintaa, jotta lapset voivat kasvamaan turvallisessa ympäristössä. Esimerkiksi SOS-Lapsikylän vuonna 2003 Kaarinassa avaamat Kerttu- ja Paavo-sijaiskodit saivat nimensä lahjoittajilta, joiden testamenttien avulla ne pystytettiin. 

Testamentin laatimisessa pääsee helposti alkuun ottamalla yhteyttä SOS-Lapsikylään! Maksuttoman neuvonnan lisäksi järjestö tarjoaa mahdollisuuden vierailla SOS-Lapsikylän toimipisteissä. 

Tilaa SOS-Lapsikylän testamenttiesite osoitteesta www.sos-lapsikyla.fi/testamentti. 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi