TERVEYSDESIGNIA HYBRIDITYÖHÖN


Etätyö on mahdollistanut työnteon lähes missä vain. Työpaikoilla kuumeisesti suunnitellaan hybridityötä eli työtä tehdään osittain toimistolla ja etänä. Miten varmistetaan, että työtilat ovat kaikille terveyttä tuottavia?

ErgoFinlandin toimitusjohtaja Lucas Lönnqvist uskoo yritysten kilpailevan hyvistä työntekijöistä satsaamalla ergonomisiin tiloihin ja välineisiin. Työnantajat budjetoivat hybirityöhön viimeistään syksyllä, kun siirrytään osittain toimistolle. Selvää on ettei ergonomiakalusteita voi kuljettaa edestakaisin toimiston ja kodin välillä.

Toimistot tulevat olemaan kohtaamis- ja ideointipaikkoja. Hiljaisempiakin työtiloja tarvitaan keskittymistä vaativiin tehtäviin. Uusi innovaatio HILO sähkösäädettävät sermiratkaisut antavat työtiloihin mahdollisuuksia muunnella työpisteitä. HILO mahdollistaa äänieristetyn työpisteen ja yksityisyyden, mutta sermien alas säädettynä tiimityö ja vuorovaikutus onnistuu. Ergonomia kuuluu meille kaikille, paikasta riippumatta.

ErgoFinland tarjoaa kattavasti ergonomisia ratkaisuja eri ympäristöihin. Olemme kehittäneet etätyöratkaisuja jo 6 vuoden ajan, kysyntä kasvaa jatkuvasti, Lucas toteaa.

Kotimaisuus ja terveysdesign ohjaavat toimintaamme. Etätyötuotteista suosituin on GetUpDesk light – 8 korkeuteen säädettävä läppäritaso, joka asetetaan pöydän päälle mahdollistaen työskentelyn seisten.

Läpsteri sylitaso työskentelyä saadaan ergonomisemmaksi lähes kaikkialla. Helposti mukaan otettava, kierrätetyistä pullon korkeista ja massiivilaminaatista valmistettu.

Liikettä työpäivään takaa Gymba aktivointilauta. Se mahdollistaa kävelyntyyppisen liikkeen ja lisää hyvinvointia. Seat Guard mikrotauottaja on älylaite, joka pitää huolen istumisen tauottamisesta.

 

Työn käytänteet ja ympäristöt väistämättä muuttuvat – näihin muutoksiin on ErgoFinlandin kattavat ratkaisut tukena.
Lisätietoja: www.ergofinland.fi, p. 09 7597330

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus