Tervetuloa syksy ja uudet, ihanat hiukset


HAIRLEKIINI ON KOKO perheen parturi-kampaamo, jossa voit aina luottaa laatuun, taitaviin käsiin ja ystävälliseen palveluun. Hairlekiinissa hiustenleikkaukset, värjäykset, hiusten erikoishoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset toteutetaan ammattitaidolla. Tuotevalikoimassa on kansainvälisiä huippubrändejä siinä missä kotimaisia laatusuosikkejakin.

Syksyn hiustrendit

Hairlekiinin palveluesimies Miia Iivanainen Kuopion Matkus Shopping Centeristä tietää parhaat vinkit upeille syyshiuksille.

Hairlekiinin palveluesimies Miia Iivanainen kehottaa naisia olemaan tänä syksynä rohkeita hiustyylin suhteen. “Miksi me naiset maastoudumme kesän jälkeen tummiin ja maltillisiin sävyihin? Annetaan hiustemme loistaa kirkkaissa ja raikkaissa väreissä tänä syksynä”, Miia kannustaa.

Hairlekiinin ammattilaisilla on käytössään uusimmat väritekniikat, jotka mahdollistavat hiuksiin eloisan ja luonnollisen lopputuloksen. Omaa persoonaa voi tuoda esille hiusvärin kautta. Pienillä sävyeroilla on suuri vaikutus.

“Tänä syksynä suosittu vaaleanruskea voi sekin olla sävyltään kylmä tai lämpimään hunajanruskeaan taittava. Oikein valittu hiusväri korostaa ihon sävyjä ja tuo silmiä esille”, Miia kertoo.

Hiuksissa korostuu nyt luonnollisuus. Shokkivärien sijaan suositaan pastellisia sävyjä. Raidat tekevät hiuksista luonnollisemmat ja eläväisemmät. Ne mahdollistavat myös pidemmän kampaamokäyntivälin, koska tyvi kasvaa luonnollisemmin. Polkka on tänä syksynä erityisen IN, mutta sen pituus voi vaihdella. Polkka on monipuolinen leikkaus värjätä, viimeistellä ja laittaa.

“Otsatukka on myös trendikäs. Rohkeimmat leikkaavat vahvan ja napakan otsiksen. Otsis voi olla myös harsomainen ja hieman ylipitkä”, Miia kertoo.

Huomioi vuodenajat

Samalla kun varvassandaalit vaihtuvat saapikkaisiin, tulisi shampoonkin vaihtua hiuspohjan suojaksi. “Suomalaisille hiuksille tuuheuttava shampoo on hyvä perustuote. Syksyllä ja talvella kosteuttavien tuotteiden merkitys korostuu. Mahdollisiin talvikauden mukanaan tuomiin hiuspohjan ongelmiin kannattaa alkaa valmistautua hyvissä ajoin”, Miia muistuttaa.

Pipokauden alkaessa ehdoton muotoilutuote on hyvä tyvikohottaja. Talo pysyy pystyssä hyvien perustuksien ansiosta, ja niin myös kampauksen rakentaminen lähtee pohjamuotoilusta. Pipon alle ei kannata hiuslakkaa suihkia. Lakka latistaa kampauksen eikä sitä saada enää freesattua.

Näin syksyllä Miia nostaa Hairlekiinin palveluista esille erilaiset hoidot. “Hairlekiinista löytyy laaja kirjo erilaisia hiusten erikoishoitoja. Nopean 2-vaikutteisen tehohoidon ehtii tehdä aina leikkauksen yhteydessä. Hairlekiinista löytyy myös vaativampia hiusten tehohoitoja moniin eri tarpeisiin.”

Tänä syksynä shokkivärit ovat vaihtuneet enemmän pastellisiin sävyihin.

Hairlekiiniin on helppo tulla!

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua. Vahvuus piilee erityisesti ammattitaitoisessa henkilökunnassa ja toimipisteiden laajuudessa.

“Henkilökunnassamme on paljon eri-ikäisiä persoonallisuuksia. Siksi on helppo löytää se oma ihminen, jonka kanssa kemiat natsaa. Se vaikuttaa suuresti myös hiusten muotoiluun”, Miia tietää.

HAIRLEKIINI ON KOKO PERHEEN PARTURI-KAMPAAMO, JOKA PALVELEE YMPÄRI SUOMEN. ETSI LÄHIN HAIRLEKIINI OSOITTEESSA WWW.HAIRLEKIINI.FI

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset