Tervetuloa laineille – Hopealinjojen risteilyt ja tapahtumat tarjoavat kesätekemistä koko perheelle


Happea, raikasta ilmaa ja aurinkoa? Huolettomuutta, hymyjä ja hyvää seuraa? Tätä kaikkea on kaivattu pitkän talven aikana! Kaunis järviluonto vihreine ja sinisine sävyineen, ihanat risteilyt Pyhäjärvellä, höyrylaiva Tarjanteen- ja Visavuoren pitkät risteilyt sekä risteilyt Hämeenlinnassa odottavat meitä kaikkia. Perinteinen Viikinsaari monipuolisine palveluineen ja viihdyttävine tapahtumineen on vain pienen laivamatkan päässä tamperelaisten kesäisestä olohuoneesta, Laukontorilta.

Ihanassa Viikinsaaressa herkutellaan lähiruualla, nautitaan kesäteatterista ja kuunnellaan Suomen eturivin muusikkoja

Ravintola Viikinsaari noudattaa filosofianaan sesonki- ja lähiruoka-ajattelua. Tarjoiltavien halutaan olevan tyylikästä, yksinkertaisen kaunista ja kesään sekä Viikinsaaren miljööseen ja henkeen sopivaa.

Viikonloppuisin Ravintola Viikinsaaressa tarjotaan kesäinen ja ruokaisa brunssi. Ravintola palvelee myös kesäteatteriin tulevia ryhmiä, musiikkitapahtumavieraita sekä esimerkiksi syntymäpäiviä tai häitään viettäviä asiakkaita.

Monelle kesä ilman teatteria on kuin kesäkakku ilman mansikoita. Viikinsaaren kesäteatterilla on pitkät perinteet, jotka jatkuvat tänäkin vuonna. Kesäteatteriesityksiä on niin aikuisille kuin lapsille stand up -komiikan faneja unohtamatta.

Musiikkipuolella Viikinsaaren kattaus on tänä vuonna erityisen hieno. Saaressa pääsee kuuntelemaan sellorockin maailmantähti Apocalypticaa ja suomirockin legendaa, Ismo Alankoa. SaariHelvetti ja SaariBlues tuovat lavalle useamman huippuartistin. Konserttilipun hintaan sisältyvät laivamatkat saareen ja takaisin. Lippuja voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi

Tampereelta pääsee kesäisin risteilemään jopa Hämeenlinnaan asti.

Ympäri vuoden olevat Hopearavintolat houkuttelevat yhdessäoloon

Hopearavintoloihin kuuluvat Ravintola Viikinsaari, laivoilla olevat A-oikeuksin varustetut ravintolat sekä molemmat bistrot. Tampereen katukuvaan jo itsestään selvästi kuuluva Bistro Kattila on monen lounastajan ja à la carte –annosten ystävän mieliravintola. Mutkaton ja eurooppalaistyyppinen ravintola äänestettiin Toptaste Oy:n äänestyksessä Tampereen toiseksi parhaaksi lounasravintolaksi.

Bistro Mustavuori tarjoaa rentoa katuruokaa, mutta trendikkäällä twistillä ja huippuraaka-aineilla.

Hopealinjat palvelee myös yrityksiä ja organisaatioita

Viime vuosina Hopealinjat on vahvistanut entisestään tapahtumajärjestäjän rooliin liittyvää osaamista ja palvelua. AV-laitteilla varustetut laivat ja Viikinsaari sopivat erittäin hyvin myös yritystapahtumien käyttöön. Ovatpa kyseessä sitten tiimipäivät, syksyn kick-off, tuotelanseeraus tai henkilökunnalle kiitokseksi järjestetty tapahtuma, Hopealinjat auttaa mielellään.

Risteilykausi jatkuu syksyllä mm. murhamysteeriristeilyjen, ruskaristeilyjen ja ruskabrunssien merkeissä.

Lisätietoja www.hopealinjat.fi

Teksti: Marinka Wieru | Kuvat: Hopealinjat

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle