Teollisuusovien johtava toimittaja menestyy pitämällä lupaukset


Turner on tehnyt pitkäjänteistä työtä alallaan ja nähnyt markkinoiden ala- ja ylämäet. Vahva asema on saavutettu asiakkaiden luottamuksella.

”Olemme kasvaneet nykyisiin mittoihimme luotettavuuden ja vastuullisen toiminnan kautta, emme ole hakemassa pikavoittoja. Moni henkilökunnastamme on ollut talossa jo perustamisvuodestamme lähtien. Tunnemme alan ja erilaiset ratkaisut syvällisesti”, perustajaosakas ja toimitusjohtaja Pasi Sorvari kertoo.

”Me olemme sopivan kokoinen toimija jokaiselle asiakkaalle. Tarpeeksi iso hoitaaksemme suuretkin kohteet luotettavasti, mutta myös ketterä ja tehokas palveluntuottaja kaikenkokoisiin projekteihin”, myyntijohtaja Jukka Matala lupaa.

Turnerin tuotevalikoima koostuu Euroopan johtavien valmistajien ovista ja laitteista. Kaikki myytävät ratkaisut täyttävät EU:n konedirektiivit ja muut velvoitteet. ”Ovet tehdään käytännössä aina mittatilaustöinä. Tuomme ovet itse maahan, hoidamme asennukset korkealla ammattitaidolla sekä tarjoamme käyttäjälle huolto- ja varaosapalvelut.”

Turner on kasvattanut valikoimansa mm. palo-oviin ja kuormausjärjestelmiin asiakastarpeiden pohjalta: ”Ostajat arvostavat sitä, että kaiken saa yhden katon alta.”

Korkean palvelun laadun takaa ympärivuorokautinen huoltopäivystys ja yhtiön omalla kalustolla ja kuljettajilla hoidettava logistiikka. Yhtiö on vahvistanut muutenkin organisaatiotaan entistä palvelevammaksi: ”Myyntiverkostomme kattaa koko maan ja tarjoamme huolto- ja ylläpitopalvelua jokaiseen projektiin”, Matala summaa. ν

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Infrastruktuuri