Teollisuuden vihersiirtymä vaatii uusiutuvan energian lisäksi verkkoinvestointeja


Aurora Infrastructure Oy on sähköverkkojen asiantuntija, jonka tavoitteena on vapauttaa asiakasyritysten resursseja ydinliiketoimintaan.

Yrityksen tarjoama kokonaisratkaisu kattaa esimerkiksi sähköverkon operoinnin ja kunnossapidon sekä sähköinfran rahoittamisen koko elinkaarelle. Aurora tunnetaan teollisuuden kumppanina, mutta asiakkaissa on myös muita merkittäviä sähkönkäyttäjiä ja -tuottajia.

Teollisuudessa käydään läpi tällä hetkellä suurta vihersiirtymää. Aurora haluaa nostaa esille, että tämä asettaa vaatimuksia myös sähköverkkojärjestelmien hallinnalle. 

– Pelkän rahoituksen sijaan kannattaa hakea lisäarvoa erikoistuneesta kumppaniorganisaatiosta, joka auttaa välttämään häiriöt ja ottaa vastuun turvallisesta, järjestelmätason toiminnasta ja varmistaa osaamisen jatkuvuuden sekä luo ennustettavuutta kustannuksiin, kertoo toimitusjohtaja Tony Lindroos. 

Tärkein kumppanista saatava hyöty on sekä kustannus- että osaamispääoman säästö. 

– Vihersiirtymän takia sähköverkkoihin tarvitaan suuria investointeja. Vaihtoehtona on hankkia tarvittava kokonaisuus palveluna, jolloin resurssit voidaan keskittää ydinliiketoimintaan, Lindroos kuvailee. 

Asiatuntijakumppania käyttäen saa myös näkemystä siihen mistä toimenpiteistä saadaan suurinta hyötyä, esimerkiksi käytettävyyteen, kustannusten laskemiseen tai huollettavuuteen. 

– Yhtä oikeaa vastausta parhaaseen ratkaisuun ei ole, meidän kanssamme jokaisen asiakkaan tilanne kartoitetaan ja optimoidaan erikseen, Lindroos kuvailee. 

Lue lisää: aurorainfrastructure.com

Jaa tämä artikkeli


Teknologia- ja Teollisuusratkaisut