Emma Aidanpää-Salmi ja Antti Räisänen korostavat, että kehityskelpoinen tyyppi sopii RELEXin porukkaan.

Tehokkuutta ruokakaupan toimitusketjuun

 

Kasvuyritys RELEXin työntekijät kehittävät vaikuttavia vähittäiskaupan ja toimitusketjun tehokkuutta lisääviä teknologiaratkaisuja, joilla asiakkaat pystyvät vähentämään merkittävästi ruokahävikkiä.

RELEX Solutionsin teknologiaratkaisut auttavat optimoimaan tavaramääriä niin, että kaupoissa on aina oikeat tuotteet oikeaan aikaan, kysynnän mukaisesti. Tämä auttaa parantamaan kaupan kilpailukykyä sekä vähentämään ruokahävikkiä, millä on vaikutusta ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Jos RELEXin yhteiseen päämäärään sitoutuneita työntekijöitä pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi ongelmanratkaisija. ”Ratkaisemme kumppanina asiakkaidemme kanssa ongelmia, joita nopeasti muuttuva toimintaympäristö ja sen myötä muuttuvat toimitusketjut aiheuttavat. Kauppoja lakkautetaan ja avataan, uusia tuotelanseerauksia tulee tiheästi ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuu. Pidämme asiakkaita ystävinämme ja siitä syntyvä positiivinen ilmapiiri auttaa luomaan tuloksia”, sanoo Emma Aidanpää-Salmi, Operations Director, Finland and Baltics.

Työtä järkevästi, huumoria unohtamatta

Miksi yritys on kasvanut kolmen hengen start-upista yli 900 hengen kasvuyritykseksi ja on onnistunut tuplaamaan kasvunsa vuosi vuoden jälkeen?

”Työmme tuloksilla on globaalisti iso merkitys. Vaikka olemme iso yritys, emme ole jäykkä, turhia prosesseja tekevä organisaatio vaan teemme työtä järkevästi, huumoria unohtamatta. Meillä rohkaistaan heittämään ideoita ilmoille. Johtoajatuksenamme on suunnitella ja kehittää sellaista softaa, joka auttaa vähittäiskauppiaita myymään enemmän ja tuottamaan vähemmän hukkaa”, vastaa kysynnän ennustamisen koneoppimis-kehitystiimiä vetävä Senior Software Developer Antti Räisänen. Hän on työskennellyt yrityksessä myös ohjelmistokehittäjänä bisneslogiikka-kehitystiimissä.

Tuoreet tutkimusluvut tukevat Antin ja Emman kertomaa. RELEX auttaa kumppaneitaan vähentämään yli 8 800 000 kg ruokahävikkiä vuositasolla, mikä vastaa CO2-päästöinä 70 000 New Yorkin ja Pariisin välistä lentoa.

Mahdollisuus tehdä hyvää ja kehittyä nopeasti uralla

Ihmisten johtamisesta ja kehittämisestä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä pitävä Emma on edennyt nopeasti urallaan: ”Aloitin viitisen vuotta sitten projektipäällikkönä, siirryin tiiminvetäjäksi ja nyt vedän liiketoimintaa. RELEXin arvomaailma istuu minulle täydellisesti.”

RELEXillä pääsee joustavasti kehittämään niitä osa-alueita, jotka itseä kiinnostavat. Antti tuli taloon kolme vuotta sitten ja toimii nyt tiiminvetäjänä: ”Minut tänne veti mahdollisuus tehdä hyvää samalla, kun saa kehittää mielenkiintoisia tuotteita.”

www.relexsolutions.com/resources/sustainability-study-2020

Jaa tämä artikkeli


Työelämä