Tehokkaampi lepopalautuminen, tuottavampi työpäivä


Marco Kärkkäinen Neurosonicin tuoteperheen uudella, Vertti Kiven suunnittelemalla Wave-patjalla: ”Neurosonic-tuolin tai -divaanin liisaamalla voit parin euron päiväpanostuksella lisätä työntekijöittesi hyvinvointia merkittävästi”. 

Univaikeuksien ja jatkuvan stressin haittavaikutukset tunnustetaan jo laajasti. Suomalainen, turvallinen ja luonnollinen Neurosonic on tutkitusti tehokas apu kiireen ja stressin kuormittamalle mielelle ja keholle, vilkastuttaen myös aineenvaihduntaa. 

Ihminen ei ole kone. Ainoastaan panostamalla työhyvinvointiin jaksamme työskennellä tuottavasti. Työhyvinvointi ymmärretään jo laajempana käsitteenä, ihmisen kokonaisvaltaisena hyvinvointina. Työpäivän aikana tapahtuvat pienet lepohetket, samoin kuin terveellinen ravinto, liikunta ja kotona tapahtuva palauttava yöuni, ovat nousemassa yhä useammassa yrityksessä oikeaan arvoonsa. 

Neurosonic on suomalainen ja tutkitusti tehokas apu rentouttamiseen, palautumiseen ja parempaan uneen. 

”Olemme kehittäneet teknologian, jonka avulla annamme keholle matalataajuista värähtelyä, mikä rauhoittaa autonomista hermostoa ja mieltä. Menetelmälle on EU-USA-patenttihakemus vireillä. Erimittaisia ja eri lailla ohjelmoituja hoitojaksoja voidaan ottaa tuolissa istuen, divaanilla löhöten tai sängyssä maaten”, kertoo Neurosonicin perustaja, kehitysjohtaja, psykoterapeutti Marco Kärkkäinen.

10–41 minuutin mittaiset ohjelmat tehostavat rentoutumista ja palautumista, vähentäen stressin ja ahdistuneisuuden tunnetta. 

”Useimmat kuvailevat hoidon jälkeen tuntemuksiaan vapautuneeksi”, Kärkkäinen kertoo. 

Unitutkija, LKT, professori Markku Partinen on tutkinut Neurosonic-matalataajuushoidon vaikutusta primaarista unettomuudesta kärsivien potilaiden unen laatuun. Alustavat tutkimustulokset vahvistavat menetelmän voivan soveltua myös primaariin unettomuuteen, osana kokonaisvaltaista, kognitiivisia menetelmiä hyödyntävää hoitoa. 

Vapautuneen oloisena ihminen toimii luovemmin, muisti pelaa paremmin ja keskittyminen terävöityy. 

”Rentoutuneempana levitämme hyvää mieltä työympäristöömme”, Kärkkäinen huomioi. Värähtely aktivoi myös aineenvaihduntaa. ”Säännöllinen käyttö edistää aineenvaihduntaa, mikä tukee parempaa vireystilaa.” 

Ennen kaikkea hoidosta on apua tärkeimpään pitkäkestoiseen palautumiseen – laadukkaampaan yöuneen. 

”Unen syvät jaksot ja REM-uni paranevat ja tämän myötä olemme tuottavampia työssä”. 

Helpolla kännykkäsovelluksella voi itse käyttää hoitotuolia tai -divaania, jollaisen voi hankkia vaikka leasingilla. 

”Neurosonic on jo laajasti käytössä terveydenhuollon ammattilaisista yritysten loungeihin”, Kärkkäinen kertoo. 

www.neurosonic.fi

Jaa tämä artikkeli


Työelämä