Tehokasta ja puhdasta suoraan saaristosta


Tuotekehittäjä ja taivaanrannan maalari. Näin esittelee itsensä yrittäjä Johanna Amnelin Saaren Taika®- tuotemerkin ja suosittujen luonnonkosmetiikka tuotteiden kehittäjä. Monen mutkan ja saaristokaupan, Butik-O:n kautta monilahjakas Johanna lähti tuotekehittämään ekologisia tuotteita puhtaista raaka-aineista perinteisin menetelmin ajatuksella ja suurella sydämellä. Etuna kehitystyössä ovat olleet omat iho-ongelmat ja kiinnostus ekologiseen elämäntapaan ja luonnonvarojen suojelemiseen.

Kaikki lähti liikkeelle, kun hän maalle saareen muutettuaan alkoi pohtia jätevesien imeytymistä maaperään. Sen jälkeen piti saada omat kädet kuntoon. ”Jouduin tutustumaan maaimeyttämöön muutettuamme omakotitaloon ja mietin, mihin ne kaikki kemikaalit lopulta joutuvat”, taustoittaa Amnelin.

”Silloin alkoi pyykkietikan tuotekehitys, halusin löytää mahdollisimman vaarattoman tavan pesuainejäämille. Tämä meidän pyykkietikka on tietääkseni markkinoiden ainoa, joka on virallisesti tutkittu ja aidosti biohajoava.”

Lapsesta asti käsissään pahaa allergiaa oirehtinut Johanna ei ollut löytänyt apua mistään aineesta aikuisikään mennessä. Hän etsi apua ihottumaansa internetistä ja tilasi Ranskasta sheavoita. ”Sheavoi pelkästään ei vielä auttanut, vaan jatkoin asian tutkimista. Olisiko jotain mitä voisi laittaa sheavoin sekaan rauhoittaakseeni kutinaa? Muutaman kokeilun jälkeen löytyi kamomilla”, hän kertoo toisen hittituotteensa synnystä.

Käyttäjät vakuuttuneet tehosta

Johannan omiin iho-ongelmiin kehittämiä tuotteita arvostaa myös laaja ja vakuuttunut käyttäjäkunta, joka säännöllisesti viestittää tuotteiden tehoa kuvin ja kiitoksin!

Tutustu lisää: www.saarentaika.com.

Vailla vertaansa top 3

Veera suolasaippua®: ”Olen nyt viikon verran käyttänyt Veeraa. Hienhaju pysyy hyvin kurissa kun pesee tällä!”

”Aivan ehdoton ykkönen – Veera suolasaippua! Atooppisen lapsen ihon pelastus ja kesällä ah niin ihana saippua ja ei haise hiki.”

”Olen käyttänyt nyt kuukauden ajan Veera suolasaippuaa. Ihon rasvaaminen vähentynyt ja hien erittyminen huomattavasti vähentynyt.“

Saaren Taika – Kamomilla Sheavoide: ”Todella hyvä ärtyneelle atooppiselle iholle. Rauhoittaa ihoa. Eron ihossa ja tuotteen tehon huomaa jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Viikon käytön jälkeen ihottuma parantunut huomattavasti.”

Teepuusaippua: ”Todella hyvä tuote aikuiselle iholle, jota finnit ja näppylät vaivaavat. Viikon ajan olen käyttänyt pesten kasvot kahdesti päivässä, ja mustapäät ovat vähentyneet selvästi. Myös tulehtuneet finnit kuivahtivat vuorokaudessa.”

”Nopea apu kolmekymppisen ihon epäpuhtauksiin! Ei tarvinnut kauaa käyttää tätä tuotetta, kun huomasin, että mustapäät ja finnit sekä ihon rasvaisuus olivat selkeästi vähentyneet.”

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus