Tehokasta ja luonnollista apua ihon epäpuhtauksiin


”Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, luksustuotteista markettituotteisiin. Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu. 

Viime vuonna ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa! 

Innostuin ja hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi teepuusaippuaa. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita. 

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut ehdoton lemppari sekä nestemäisenä että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä.

Spot Control on ollut tosi hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, käytän sitä itse etenkin leuan alueelle. 

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta, Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin. 

Lisäksi mielestäni on myös hyvä tiedostaa, että tervekin iho vaatii hoitoa. Uskon, että tuotteista on hyötyä myös niille, joilla ei ole iho-ongelmia.” 

Janika, tyytyväinen asiakas vuodesta 2020 

Verkkokauppa: shop.saarentaika.com 

Kauppakeskus Myllyn myymälä, Raisio 

Tehtaanmyymälä, Perniö 

Teepuusaippua 

auttaa ehkäisemään näppyjä, ihon kutinaa ja ärtyneisyyttä kuivattamatta ihoasi. Se on vegaaninen ja luonnollinen saippua päivittäiseen pesuun kasvoille ja vartalolle. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneiholle. 

Spot Control tehovoide 

auttaa päihittämään näpyt luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla. Ehkäisee tulehdusta sekä vähentää punoitusta ja turvotusta. Voide sisältää muun muassa tyrni- ja teepuuöljyä. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus Terveys