Tehokas desinfiointi turvaa asiakkaita ja työntekijöitä


Kemvit Oy Alavetelin kylästä Pohjanmaalta onnistui kehittämään tuotevalikoimaansa KW Desinfektion -desinfiointiaineen, joka sopii kaikille pinnoille. Se tehoaa tutkitusti ja dokumentoidusti myös covid-19 virukseen. Ainetta voi tilata tukusta noin 60 jälleenmyyjän kautta. Jälleenmyyjät löydät www.kemvit.fi 

Kauppakeskukset, toimistotilat ja kuntosalit – koronvirustartuntaa torjutaan turvavälien lisäksi erityisesti desinfioimalla pintoja, joita käyttäjät koskettavat. KW Desinfektion on puhdistusaine, joka tutkitusti tehoaa bakteereihin ja viruksiin kaikilla pinnoilla, muuttumatta resistentiksi. 

Koronaviruksen myötä tehokkaan desinfioinnin merkitys on muuttunut tärkeimmäksi asiaksi kaikissa julkisissa tiloissa ja työpaikoilla. 

Suomalaisyritys Kemvit Oy Alavetelin kylästä Pohjanmaalta osui kultasuoneen kehittäessään tuotevalikoimaansa bakteereita ja viruksia tuhoavan KW Desinfektion -desinfiointiaineen, joka sopii kaikille pinnoille. Se tehoaa tutkitusti ja vahvasti dokumentoidusti myös covid-19 virukseen. 

Toimiva, helppokäyttöinen ja turvallinen tapa desinfioida 

”Kun lähdimme aikanaan kehittämään desinfiointiainetta, joka antaisi mahdollisimman tehokkaan ja laajakirjoisen suojan bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja hiivaa vastaan, emme arvanneet miten tärkeä lopputuotteesta tulisi”, toteaa toimitusjohtaja Juuso Viherlaakso. 

Viidentoista hengen yrityksessä on painettu työtä kahdessa – kolmessa vuorossa viime keväästä lähtien, jotta KW Desinfektion -ainetta sekä käsihuuhdetta saadaan toimitettua riittävästi vastaamaan kiihtyneeseen kysyntään koti- ja ulkomaille. Aine on tehokkuudestaan huolimatta turvallinen niin sitä levittäville kuin tiloja käyttäville.

”Desinfektion sopii kaikkialle, missä vain on kosketuspintoja. Sitä voi elektrostaattimuuntimella ruiskuttaa isoissa tiloissa sumuna esimerkiksi sairaaloissa, kuntosaleissa tai julkisissa liikenneväleissä. Sumuna se oikein hakeutuu pinnoille desinfioiden ne tehokkaasti.” 

Yritysten ja julkisten toimijoiden on nyt kyettävä vakuuttamaan asiakkaansa ja työntekijänsä siitä, että tilat desinfioidaan säännöllisesti ja huolellisesti aineella, joka tuhoaa viruksen leviämisen. ”Kannattaa varmistaa, että siivousfirma puhdistaa pintoja KW Desinfektionilla”, koko uransa puhtausalalla toiminut, viime vuonna Suomen Yrittäjien yrittäjäpalkinnon saanut Viherlaakso toteaa.

Älä passivoidu kotiin, vaan liiku turvallisesti KW Desinfektoiduissa tiloissa! 

Koronaepidemian pidentyessä ja rospuuttokelien iskiessä on vaara, että väestö passivoituu koteihinsa. ”Kun kuntosalit ja uimahallit desinfioidaan KW Desinfektionilla ja turvaväleistä huolehditaan, niissä on turvallista pitää huolta kunnostaan”, Viherlaakso muistuttaa. 

Toimitiloissa ja kauppakeskuksissa voi ylläpitosiivouksen lisäksi käyttää KW Desinfektionia esimerkiksi suihkepulloissa nopeuttamaan pintadesinfiointia. 

”Omissa tuotantotiloissamme tehdään tauko- ja wc-tiloissa sekä työkoneiden kosketuspintojen desinfioivaa lisäpuhdistusta suihkepulloilla. Erikoiskorkilla varustettuun pulloon voi vaihtaa helposti sumutinpään”, Viherlaakso kertoo. 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen