Tee hyvästä asiakaskokemuksesta kilpailuetu


Markkinoilla menestyvät yritykset, jotka tarjoavat ensiluokkaista asiakas- ja henkilöstökokemusta. Roidun palauteratkaisut tuottavat täsmällistä ja reaaliaikaista tietoa liiketoiminnan kehittämiseen.

Miten onnistuimme? Suosittelisitko meitä käyntisi perusteella? Palautelaite Fazer Cafén ovensuussa Tampereella on jo vuosia kerännyt asiakkailta tietoa heidän käyntikokemuksestaan. Noin 300 muutakin asiakasta Suomessa ja Norjassa käyttää Roidun räätälöityjä palautelaitteita, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyitä sekä niihin liittyvää reaaliaikaista raportointipalvelua.

Roidun palauteratkaisu on käytössä yli 170 kunnassa, erityisesti sote-palveluissa, ja sitä hyödynnetään kaikilla Finavian lentoasemilla. Maskun myymälöissä palautelaitteet keräävät myymäläkohtaisen palautteen lisäksi myös myyjäkohtaista kokemustietoa asiakaspalvelun kehittämiseksi.

”Asiakaskokemuksen mittaamisella ja palautteen keräämisellä on eroa. Pelkät hymynaamat eivät kerro, mihin suuntaan pitäisi mennä. Teemme monikanavaista kokemusmittausta ja tarjoamme kyselyitä palautelaitteilla, netissä, sähköpostilla ja mobiilisovelluksissa”, kertoo toimitusjohtaja Juha Autio.

”Autamme asiakasta kysymään oikeita asioita oikealla tavalla oikeaan aikaan. Kyselyissä voidaan käyttää älykästä logiikkaa, jolloin ne perustuvat edelliseen vastaukseen.”

”Autamme asiakasta kysymään oikeita asioita oikealla tavalla oikeaan aikaan.”

Asiakaskokemuksen mittaamisen asiantuntija huomioi asiakkaan yksilöllisten tarpeiden lisäksi laitteiden erilaiset ympäristöt ja käytettävyyden kehittämällä uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Uusimmassa Touchless Feedback -palautelaitteessa painottuu hygieenisyys: kokemuksensa voi arvioida laitetta koskematta.

Roidu analysoi tulokset kehittämällään ohjelmistolla ja konsultoi tiedon hyödyntämisessä. ”Asiakaskokemuksen mittaaminen on tiedolla johtamisen työkalu. Kokemusmittaus tehdään yrityksen strategian pohjalta, ja siinä selvitetään monipuolisesti yritykselle tärkeitä asioita. Täsmällisen tiedon pohjalta liiketoimintaa voi kehittää tehokkaammin”, painottaa partner Arttu Viitanen.

www.roidu.com

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Yrityspalvelut