Täydellistä mielenrauhaa


Kuru Resortissa Rantasalmella rentoudutaan Saimaan järvimaisemissa. Luksuspuitteet, hellivät hoidot sekä herkullinen ruoka ja juoma takaavat täydellisen rentoutumisen ja ikimuistoisen elämyksen.

 

Jokaisen loma räätälöidään vierailijan omien toiveiden mukaan. Tärkeintä on rentoutuminen ja Kuru Resortissa saat laiskotella luvan kanssa. Voit nautiskella villan omasta rauhasta, saunan lempeistä löylyistä ja rentoutua itseäsi kuunnellen. Jos arjesta irtautuminen tapahtuu parhaiten liikkumalla, on tarjolla muun muassa fatbikeja, suppailua, vesijettejä, risteilyjä tai kalastusta.

Päivä käynnistyy täydellisellä luksuksella, kun villaan toimitettavan aamiaisen saa nauttia vaikkapa sängyssä ja heräillä päivään kaikessa rauhassa. Naapureilta on täydellinen rauha, jokaisessa villassa on oma sauna, spa ja lasitettu terassi.

20 yksityistä villaa saumattomassa harmoniassa luonnon kanssa tarjoavat ensiluokkaiset puitteet arjesta

irtautumiselle. Villat sijaitsevat jyrkässä rinteessä ja niistä avautuu henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Suuresta maisemaikkunasta luontoa voi ihailla niin sängystä, kylpyammeesta kuin saunastakin.

Täällä lomaillaan ilman lapsia, jotta rauhan tunne on taattu. Rentoutumiseen ohjaavat myös päivittäiset rentoutustunnit.

Myös ruoka Kuru Resortissa on elämys. Kuuden ruokalajin Chef’s Menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin. Menun sisältö päivittyy tarjolla olevien pientuottajien raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Tuoretta kalaa Saimaasta, riistaa, marjoja ja sieniä lähimetsistä sekä kansainvälisiä vivahteita mausteiden ja yrttien höystämänä.

Kuru Resortista löytyy myös Pohjoismaiden ensimmäinen Sisley Day Spa. Ylellisen hemmottelevat hoidot, ulkoporeamme ja höyrysauna viimeistään jättävät arjen taakseen. Anna rentoutumisen ja mielihyvän olla lomasi tärkein päämäärä.

kururesort.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Matkailu