Tavoitteena kasvu ja sujuvampi arki


”Työtä on automatisoitava, jotta yritykset pärjäävät kiristyneessä kilpailussa. Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan”, sanoo ohjelmistoyhtiö Visman Solutionsin tuotejohtaja Jarmo Annala.

Visma Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmä, joka yhdistää myynnin, projektienhallinnan, työajanseurannan sekä laskutuksen. Liiketoiminta tehostuu, kun organisaation kaikki keskeiset toiminnot ovat läpinäkyvästi yhdessä järjestelmässä – 90 % käyttäjistä kokee Severan tehostavan työtään.

”Yksi merkittävä konkreettinen hyöty on se, että laskutustiedon keräämiseen ei mene aikaa, kun tieto on jo valmiiksi kirjattuna projektille. Lisäksi tehtävienhallinta on tehokkaampaa ja näet helposti, mitkä projektit tai asiakkuudet ovat kannattavia”, kuvailee Annala.

”On järkevää, että mahdollisimman moni toiminto hoidetaan yhdessä järjestelmässä. Tiedon on toki liikuttava vaivattomasti myös ohjelmistosta toiseen”, sanoo tuotemarkkinointitiimin vetäjä Eveliina Vartiainen.

Tiedon hakemiseen ja syöttämiseen käytetty aika kannattaa minimoida, ja siinä Severa on vahvoilla. ”Tulevaisuudessa voi olla, ettei tuntikirjaukselle edes ole tarvetta, kun järjestelmä ehdottaa automaattisesti kalenterin, työnohjauksen ja tehtävälistojen perusteella, millainen työpäiväsi on”, kertovat Annala ja Vartiainen.

www.severa.fi/kasvu

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä