Tapiolan uudet maamerkit tähyävät merelle


TAPIOLAN KIRJOKANNEN rakennuttajan, LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy:n toimitusjohtajan Kim Särsin mukaan uusien asuintalojen erityislaatuisuus ei lepää pelkästään upean ulkokuoren varassa. Hän nostaa esiin myös ainutlaatuisen sijainnin, asunnoista avautuvat upeat näköalat sekä tasokkaat tekniset ratkaisut ja pintamateriaalit. Modernit viilennys- ja ilmanvaihtojärjestelmät, vesikiertoinen lattialämmitys sekä jykevät, ääntä eristävät rakenteet varmistavat asumismukavuuden.

”Kiinteistöt sijaitsevat Tapiolan ytimessä. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan ja nopean liikkumisen esimerkiksi Keilaniemeen, Otaniemeen ja Helsingin keskustaan. Asuinkerrosten alapuolelle tulee viihtyisä ja vehreä pihakansi ja alempiin kerroksiin sijoittuvan kauppakeskuksen sisäänkäynnit. Pihakannen alla ovat paikoitustilat sekä linja-auto- ja metroasema. Asunnot sijoittuvat kerroksiin 6–12, joten suurista ikkunoista ja lasitetuilta parvekkeilta avautuvat hienot näkymät merenlahdelle, Tapiolan vehreään luontoon tai pihakannelle.”

Särs on iloinen siitä, että Espoon kaupunki on satsannut merkittävästi Tapiolan kehittämiseen.

”Saamme rakentaa Kirjokaareen viherkattoja ja tuoda kauppakeskuksen sisäänkäynnit houkuttelevasti pihakannen tasolle. Tapiolan keskustaan rakennetaan pieniä puistoalueita ja ulkoliikuntatilaa, johon tulee esimerkiksi koripallo- ja padel-kenttä sekä ulkokuntosali. Alueella sijaitsee myös kulttuuritalo kirjastoineen, iso kuntosali, tennispuisto ja uimahalli. Nämä kaikki rakentavat alueen yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä.”

Tapiolan Kirjokannen kaksi ensimmäistä asuinkiinteistöä on jo valmistunut. As Oy Espoon hattara valmistuu ensi talvena, As Oy Tammen Taitaja ja As Oy Taiantaika loppukeväästä. Taloihin rakennetaan 1–4 huoneen asuntoja, joiden koot vaihtelevat 30–145,4 neliön välillä. Suurimmat asunnot ovat kattoterassillisia penthouse-asuntoja. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja parvekkeellisia. Kiinteistöt rakennetaan omalle tontille.

Lue lisää Tapiolan Kirjokannen asunnoista www.tapiolankirjokansi.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Uudiskohteet