Tampereen keskustasta voi saada uuden nykyaikaisen kodin kohtuuhintaan


Tampereen keskustaan, Hämeenkadun kupeeseen nousee uusi kerrostalo – harvinaisuus, jossa on loistavat kulkuyhteydet sekä valmis, palveleva kaupunkiympäristö. 

Tampereen keskustaan nouseva uusi kerrostalo As. Oy Tampereen Jousimies on nykyaikainen kompaktisti rakennettu kokonaisuus, joka houkuttelee keskustaelämästä nauttivia asukkaita. Korttelin päässä Hämeenkadulta sijaitseva 9-kerroksinen uudiskohde pitää sisällään 93 asuntoa, joista valtaosa on kompakteja yksiöitä ja kaksioita. Talon ylimmistä kerroksista löytyy erikoisuudet, kaksikerroksiset kolmiot ja neliö. 

“Talo on muuttovalmis ensi kesänä ja piakkoin saavutetaan rakentamisessa vaihe, jolloin asuntoihin pääsee tutustumaan paikan päälle”, mainitsee hankejohtaja Joona Paloranta Lehto Asunnoilta. 

Tampereen Jousimies on harvinaislaatuinen mahdollisuus omistaa uusi asunto keskeisellä sijainnilla valmiissa kaupunkiympäristössä. Keskusta-alueen palvelut ovat luonnollisesti huippuluokkaa: teatterit, kahvilat, ravintolat, kuntosalit ja kaupat ovat vain kivenheiton päässä, kuten myös bussi- ja raitiovaunupysäkit. 

“Kulkuyhteydet ovat äärimmäisen hyvät, mutta autonomistajilla on myös mahdollisuus hankkia maanalaisesta hallista autopaikka. Toisaalta, talossa on käytössä yhteiskäyttöauto satunnaisia ajoja varten ja näppärä pyörävarasto pyöräilijöille”, mainitsee Lehto Asunnoilta asuntomyyjä Oskar Larsen. 

Valoisat kodit fiksuilla neliöillä 

Kaikki Tampereen Jousimiehen asunnot ovat moderneja, avaria ja valoisia asuntoja suurilla ikkunoilla varustettuina. Asuntojen pohjat on suunniteltu siten, ettei niissä ole esimerkiksi erillisiä keittiöitä tai pitkiä eteiskäytäviä – hukkaneliöt on minimoitu eli kompakti ei siis tässä tapauksessa tarkoita pientä. Lattialämmityksen vuoksi patterit eivät myöskään vie tilaa tai hankaloita sisustusta. Sijoituskohteena talo on varma, pieniriskinen valinta, sillä vuokralaisista ei keskustassa ole pulaa. Tampere on vahvan muuttovoittoista aluetta ja asuntojen hintojen odotetaan nousevan. 

“Tehokkaat kaksiot sopivat niin ensiasuntona yksin muuttavalle kuin helppona vaihtoehtona pariskunnalle. Sijoitusmielessä asunnot toimivat hyvin sekä lyhyt että pidempiaikaiseen vuokraukseen”, Paloranta pohtii ja jatkaa: “Upeat suuremmat asunnot houkuttelevat sellaisia, joilla on toiveessa moderni kaupunkikoti vaikkapa eläkepäiviä varten.” 

Kilpailukykyiset hinnat kaupunkiasumisessa 

Lehto Asuntojen rakennuttamien talojen hyvän hinta-laatusuhteen taustalla on suunnitelmallinen tuotanto. Talot rakentuvat tehokkaasti, sillä keittiö- ja kylpyhuonemoduulit sekä erilaiset elementit ja komponentit tuotetaan Lehto Asuntojen omilla Suomen tehtailla kuivissa olosuhteissa. Kun moduulien laatu hiotaan ja tarkastetaan tehtaalla, lopputuloksesta ei löydy yllätyksiä ja rakennusvaiheessa pysytään asetetuissa aikatauluissa. Toistettavien moduulien hyödyntäminen myös yksinkertaistaa talon suunnitteluprosessia. 

“Selkeällä toimintamallilla ja hiotuilla prosesseilla pystymme saavuttamaan huippulaadukkuuden sekä kohtuuhintaisuuden”, Paloranta summaa. 

Tutustu tarkemmin: lehto.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa