Tampere-talo ei odota mitään, vaan antaa paljon


Tampere-talossa katsotaan tulevaan. Kuvassa Minna Silván ja Topias Myllynen.

Kun tapahtuma-alalla myrskyää, Tampereella tartutaan ruoriin. Pohjoismaiden suurimman kokous- ja kongressikeskuksen perinteet luodaan tänä päivänä uudelleen. 

Tampere-talo Oy viettää tänä vuonna 30-vuotispäiviään. Päästiin tuskin maaliskuuhun, kun juhlasuunnitelmat menivät uusiksi. Niin meni koko ala. 

”Kun optimistisimmatkaan arviot eivät puolla koronatilanteen hellittävän lähiaikoina, emme voi jäädä tuleen makaamaan. Me olemme niitä, joiden tehtävä on ratkaista asiat”, luotaa Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.  

Kohtaamisen edellytyksiä luodaan Tampereella

Kehitysvauhti on kieltämättä dynaaminen, kun samaan aikaan keskitytään varmistamaan turvalliset live-kohtaamiset sekä tuottamaan uudenlaisia palvelukokonaisuuksia, kuten virtuaali- ja hybriditilaisuuksia. Tapahtuma-alallako hiljaista? 

”Itse asiassa tänään luodaan huomisen menestystä, mutta erittäin kiihkeällä aikataululla”, toteaa Nevalainen. 

”Kohtaaminen on nyt toivotumpaa kuin koskaan, ja me luomme sille turvalliset ja nykyaikaiset edellytykset. Vahva osaaminen ja tahtotila kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukana tekee Tampere-talo Oy:stä näkemyksellisen strategisen kumppaniin.” 

Digiloikasta huolimatta aina pelkkä virtuaalitervehdys ei riitä. Kasvokkain kohtaaminen on edelleen isojen kauppojen, tärkeiden neuvottelujen sekä vuorovaikutteisten kokoontumisten edellytys. Elokuinen SDP:n puoluekokous on hyvä esimerkki nykyaikaisin turvallisuustoimin järjestetystä valtakunnallisesta tapahtumasta. 

”Saimme paljon kiitosta puolueväeltä onnistuneista järjestelyistä. On selvästi tärkeää, että pidämme ovemme auki”, päättelee Nevalainen.

Monipuolinen tapahtumayhtiö katsoo tulevaan 

Tampere-talo Oy operoi, promotoi ja tuottaa vuosittain satoja tapahtumia sadoille tuhansille kävijöille sekä talon omissa tiloissa, että Events Tampereen ja Tampere LIVEn kautta koko Suomessa. Turvallisuus on jatkossa se lähtökohta, jonka turvin rakennetaan osallistujille viihtyisä ja tavoitteellinen tilaisuus, kokous tai kongressi. Tapahtumat eivät ole kuolemassa, ainoastaan kehittymässä. 

”Tapahtuma on edelleen vaikuttavin tapa viestiä, sen toteutustavat vaan käyvät läpi suuren myllerryksen”, komppaa Tampere-talo Oy:n tapahtumatoimisto Events Tampereen liiketoimintajohtaja Katri Varjos. 

Tampere-talo on tullut tunnetuksi ikonisena elämysten talona. Siellä voi kohdata päivällä työasioissa, nauttia maailmanluokan ravintola-annoksista sekä illan tullen sammuttaa kulttuurin ja musiikin jano konsertti- tai tapahtumakokemuksella. Pääseepä naapurin Marriott-hotelliinkin sisäkautta pistämättä päätään kertaakaan räntäsateeseen.

”Kolmekymppinen on hyvässä vedossa ja katsoo vakaasti tulevaan.” 

Pitämällä tapahtumat elossa, pidetään Suomi elossa. Mikäli taistelu on tulisieluisista tamperelaisista kiinni, mitään ei ole hävitty. 

”Kohtaaminen on nyt toivotumpaa kuin koskaan, ja me luomme sille turvalliset ja nykyaikaiset edellytykset. Vahva osaaminen ja tahtotila kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukana tekee Tampere-talo Oy:stä näkemyksellisen strategisen kumppaniin.”

Tampere-talo

  • 1100 tapahtumaa
  • 384 kokous-, kongressi- ja messutapahtumaa
  • 17,5 M euroa kongressivieraiden tuoma taloudellinen vaikutus Tampereelle
  • 14,6 M euroa liikevaihto
  • 100 % hiilineutraali toimintaympäristö
Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi