Ulkopuolinen aurinkosuojaus viilentää tehokkaasti – suojaamalla kotisi auringolta nautit kesäpäivistä miellyttävissä olosuhteissa


Onko viime kesän helleputki vielä tuoreessa muistissa? Porottava paahde nosti sisälämpötilaa hälyttävästi ja kuumuus vei puhdin pois. Onneksi kodin sisälämpötilaan voidaan vaikuttaa tehokkaasti energiaa kuluttamatta.

Parhaan suojan antavat ikkunan ulkopuolelle asennettavat aurinkosuojat, jotka varjostavat taloa ja sisätiloja. Lämpösäteilyn jäädessä ulkopuolelle myös koneellisen jäähdytyksen tarve vähenee.

Laadukas ja pitkäikäinen aurinkosuojatuote on ekologinen valinta. “Koneellinen viilennys pöytätuulettimista ilmanvaihtoon lisää aina sähkön kulutusta. Passiivinen aurinkosuojaus on fiksua myös ilmastonmuutoksen näkökulmasta”, Matti Salminen Tampereen Markiisista kertoo.

Terassimarkiisi lisää viihtyisyyttä, viilentää taloa ja suojaa uv-säteilyltä. Markiisin
suunnitteluun ja asennukseen on hyvä ottaa avuksi ammattilainen.

Hyvä tuote kestää käytössä vuosia

Terassituotteiden ja aurinkosuojien asiantuntijayritys Tampereen Markiisi tarjoaa ratkaisut kodin ulko- ja sisäpuoliseen aurinkosuojaukseen. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva tuote joka taloon.

Toimiva aurinkosuojaus tekee niin arjesta kuin kodin juhlahetkistä mielekkäämpiä. Pihan, terassin ja parvekkeen käytettävyys lisääntyy eikä aurinko pääse haalistamaan kodin pintamateriaaleja.

Automatiikan avulla aurinkosuojatuotteista saa irti täyden hyödyn. Automatisoitujen eli liikkuvien aurinkosuojien käyttö laskee sisälämpötilaa jopa 10 astetta verrattuna ikkunoihin, joissa suojausta ei ole. Kotiin on aina mukava palata, sillä suojaus toimii myös asukkaiden poissa ollessa.


Markiisi estää sisälle suuntautuvaa auringonsäteilyä jopa 80–90 %.

Varmista kesäsi parhaat hetket

Vastuullisuus tarkoittaa ammattimaista suunnittelua, kestävää tekniikkaa, parhaita materiaaleja ja ammattitaitoista asennuspalvelua, jotka takaavat tuotteille pitkän käyttöiän.

“Valitsemalla mittatilaustyönä tehdyn tuotteen, jossa on kestävät ja käyttäjäystävälliset mekanismit ja parhaat kankaat, saat laadukkaan aurinkosuojauksen vuosiksi eteenpäin”, Salminen lupaa.

Lämpimistä päivistä voi nauttia hyvillä mielin terassimarkiisin tai aurinkovarjon alla perheen ja lastenlapsien kanssa, kun ikkunoita on suojaamassa automaattisesti toimivat markiisit tai kaihtimet.

Kohti parasta kesää www.tamar.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Asuminen Koti ja sisustus Piha ja puutarha