Taloyhtiöille valtavat säästöt hukkalämmön talteenotolla ja maalämmöllä


Suomessa on kymmeniä tuhansia taloyhtiöitä, jotka turhaan työntävät rahanarvoista lämmityksen hukkalämpöä taivaan tuuliin. Ongelma voidaan korjata tehokkailla lämmön talteenottolaitteilla, jotka maksavat investointikustannuksensa järjestelmän tuottamilla säästöillä. Yhtiövastikkeita ei tarvitse muuttaa. 

Kuvassa: As Oy Jakolehdon hallituksen puheenjohtaja Arto Tulimäki ja Smart Heating Oy:n toimitusjohtaja Pertti Nissilä ihailemassa taloyhtiön toista lämmönjakohuonetta. Säästöä lämmityskuluihin on kertynyt tässä 270 asunnon taloyhtiössä yli 120 000 € ensimmäisen vuoden aikana. 

Jopa 70 prosentin säästö lämmityskuluissa 

Kun lämmöntalteenottoon lisätään vielä maalämpö, päästään kaukolämmöstä irti kokonaan. Tällaisella älykkäällä hybridilämmitysjärjestelmällä on taloyhtiöiden mahdollista säästää jopa 50 – 70 prosenttia lämmityskustannuksista. 

Vanhempiin painovoimaisella ilmanvaihdolla oleviin taloyhtiöihin voidaan toteuttaa maalämpö tai maalämmön ja kaukolämmön yhdistelmä. 

Smart Heatingin kokonaisvastuullinen ”avaimet käteen” toteutusmalli on taloyhtiöille mahdollisimman helppo. Lisäksi Smart Heating optimoi järjestelmän toimintaa pitkäaikaisella huolenpitosopimuksella. Taloyhtiön on helppo toteuttaa energiaremontti tällaisella yhden sopimuksen mallilla, koska siinä on yksi selkeä vastuunkantaja vaikka koko järjestelmän elinkaaren ajalle. Smart Heating Oy myöntää myös tuottotakuun kaikille toteuttamilleen lämmitysjärjestelmille, eli tilaajan riskit on minimoitu. 

Pyydä maksuton energiakartoitus taloyhtiöllenne: 

myynti@smartheating.fi / 050 4621 299 

www.smartheating.fi

Jaa tämä artikkeli


Teknologia- ja Teollisuusratkaisut