Talenom nousi Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon


Suomen suurimpiin tilitoimistoihin kuuluva Talenom Oyj tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisen matkan kirjanpitäjästä asiakasta neuvovaksi konsultiksi. 

Heti aluksi henkilöstöpäällikkö Iida Luukkonen heittää pinttyneet käsitykset tilitoimistoalan tylsyydestä romukoppaan – ainakin Talenomilla. 

”Olemme alan edelläkävijä, joka alkoi digitalisoida toimintaa jo noin 20 vuotta sitten. Meitä voi tilitoimiston lisäksi pitää isona digitalona, sillä omassa ohjelmistokehityksessä työskentelee noin sata ihmistä”, hän kertoo. 

Kun automaatio hoitaa rutiinityöt, eri toimialoihin erikoistuneet taloushallinnon asiantuntijat voivat käyttää vapautuneen ajan asiakkaiden proaktiiviseen konsultointiin. ”Työ on entistä haastavampaa ja myös yhteiskunnallisesti merkittävää, koska tuemme asiantuntijoina yrittäjiä menestymään.” 

Talenom toimii Suomessa ja kansainvälistymisen myötä myös Ruotsissa ja Espanjassa. Kotimaassa omia toimistoja on lähes 40 ja franchising-yrittäjiä lähes 20. Yhteensä yrityksessä työskentelee reilut tuhat henkilöä. 

Arvot ja luottamuksen kulttuuri näkyvät arjessa 

Työntekijöiden tyytyväisyydestä kertoo se, että Talenom sijoittui Great Place to Work -instituutin Euroopan Parhaat Työpaikat 2021 -tutkimuksessa suurten yritysten parhaimmiston joukkoon. Suomen vastaavassa tutkimuksessa Talenom on ollut jo neljättä vuotta peräkkäin yksi palkituista yrityksistä. 

”Haluamme olla Suomen paras työpaikka ja teemme aktiivisesti töitä sen eteen. Arvojamme ovat rohkeus, tahto ja välittäminen, jotka aidosti näkyvät arjessa. Tuoreessa henkilöstökyselyssä nousi esiin, miten hyvin kaikki pystyvät olemaan omia itsejään töissä. Olemme onnistuneet rakentamaan tänne luottamuksen kulttuurin”, Luukkonen lisää. 

Talenom tukee työntekijöiden kouluttautumista ja henkilökohtaista kehittymistä omilla laadukkailla koulutusohjelmillaan. Iso talo myös tarjoaa mahdollisuuksia työkiertoon. Monipuoliset työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja uusimpana mahdollisuus työsuhdepyörään, tukevat terveyttä, hyvinvointia ja viihtymistä. 

www.talenom.fi

Jaa tämä artikkeli


Suomen Kiinnostavimmat Työnantajat