Taiste luo lisäarvoa sekä asiakkaille että omille työntekijöille


Korkeatasoista designia ja syvällistä teknologiaosaamista yhdistävä Taiste uskoo merkityksellisyyden vetovoimaan. Sitoutuminen asiakkaan tavoitteisiin ja omien työntekijöiden pitkäkestoiseen hyvinvointiin on menestystä tuova yhdistelmä. 

Taiste on vuonna 2009 perustettu käyttäjälähtöisten digitaalisten tuotteiden asiantuntijayritys. 

“Monet teknologiayritykset ovat viime aikoina laajentaneet designiin ja designyritykset teknologiaan, meillä yhdistelmä on kuitenkin erityisen tasapainoinen. Yritys on rakennettu juuriaan myöten molempien osa-alueiden yhteistyölle”, kuvailee toimitusjohtaja Oscar Salonaho. Yritykselle tärkeää on tuottaa hyviä käyttäjäkokemuksia. “Olemme todella mielenkiintoisessa kohdassa teknologian ja ihmisen välissä. Toimiva käyttöliittymä tuottaa lisäarvoa ja on helppokäyttöisyydessään lähes huomaamaton.” 

Designiin panostaminen ei Taisteella tarkoitakaan pelkkää ulkonäköä vaan tarkoituksenmukaisuutta. “Designin tehtävänä on löytää paras mahdollinen ratkaisu asiakkaan ongelmaan. Kuluttajateknologiasta tuttua käytettävyyttä odotetaan nykyään myös esimerkiksi B2B-puolella”, toteaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Eeppi Nieminen. Sekä Nieminen että Salonaho korostavat, että hyvällä suunnittelulla synnytetään tehokkuutta ja siten merkittäviä kustannussäästöjä.

Kokonaisvaltainen näkemys ja oikea asiantuntijuus ohjaavat toimintaa 

“Otamme asiakkaan asian omaksemme, kannamme kokonaisvaltaista vastuuta kuuntelemme ja tarjoamme liiketoimintaan tuoreita näkemyksiä”, Salonaho kuvailee. Hänen mukaansa yksi Taisteen menestystekijöistä on se, että koko henkilöstö on sitoutunut pitkäjänteisesti asiakkaan tavoitteisiin ja pyrkii aina huippulaadukkaaseen lopputulokseen. 

Sitoutuneet ihmiset ovatkin asiantuntijaorganisaatiossa olennaisin voimavara. 

“Työkulttuurissamme näkyvät arvomme; itsenäisyys, tarkoitus, osaaminen ja laatu. Pallomerien ja limuautomaattien sijaan tärkeintä on tarjota työntekijöillemme kiinnostavia, merkityksellisiä projekteja hyvinvoivassa ja kunnioittavassa ympäristössä.” 

Ihmislähtöisten arvojen toimivuus on todistettu myös poikkeustilanteen aikana. “Etätöissä olemme huomanneet, että meillä on paitsi toimivat prosessit ja työkalut, mutta myös kulttuuri, jossa todella näkyy vallan ja vastuun jakaminen sekä luottamus”, Salonaho summaa.

Jaa tämä artikkeli


Yrityspalvelut