Syksyn trendaavimmat värit


Syksyn lähestyessä mieli vie kerrospukeutumiseen, ihaniin neuleisiin ja murrettuihin sävyihin. Asukokonaisuuden viimeistelee rannekello luonnonläheisessä sävyssä. Leijona-kellojen syyssuosikeissa näkyy raikasta violettia, viininpunaista ja eri metallin sävyjä, joita voi yhdistellä helposti murrettujen asukokonaisuuksien kanssa. Poimi tästä Leijona-kellojen syksyn suosikit omaan tyyliisi – onpa se sitten ajattoman naisellinen tai huolettoman rento syyslookki.

Leijona Hoods Malmi kokoaa nimikkokaupunginosansa polveilevan tarinan tapahtumarikkaaksi rannekelloksi.

Hopeisena loistavan teräksen ja mustan kellotaulun dramaattinen jännite kielii, että Malmin seurassa mitä vain voi tapahtua. Pakettimatkoista viis, syksyllä noustaan lentoon kohti omia juttuja.

Ruskean mäntymetsän rauhoittavaa tunnelmaa ja Kosevan kauniita näkymiä hiekkarantoineen. Leijona Classic Tiilikkajärvi on kuin pala mitä ihaninta Suomen luontoa ja parhaimmillaan tasavertaisena osana arjen asukokonaisuutta.

Leijona Colourful Ruska tarjoilee lehtien väriloistoa koko niiden elinkaaren varrelta, suoraan luontoäidin pensselistä. Ruska on luonteeltaan sävyisä ja tunnelmallinen syksyn tapaan.

Viininpunainen kello tuo mieleen punastuneen villiviinin, joka ihastuttaa häpeämättömän näyttävällä syyspuvullaan. Sesongille tyypillinen syysviimaa kuvaava teräsrunko viilentää sekä kokonaisvaikutelmaa että rannetta.

Hienostunut Leijona Hoods Eira tekee arjesta astetta ylellisemmän. Siro ulkomuoto ja ajattoman tyylikäs estetiikka sointuvat yhteen suloisesti ja säestävät kauniisti niin pelkistetyn klassista pukeutujaa kuin muotitietoista fashionistaa. Syksyn uutuuksissa esitellään eläväinen talvionsininen erikoisväri, jonka sävyissä voi nähdä vivahteen trendikästä violettia.

Kuvissa näkyvät värit voivat poiketa

www.leijonawatches.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti