Edistyksellinen sisälogistiikkaratkaisu tuottaa luotettavaa ja kustannustehokasta kilpailukykyä


Swisslog on sisälogistiikan kokonaisratkaisujen erikoisosaaja, jolta löytyy koko arvoketjun osaaminen ohjausjärjestelmistä robotteihin. Yrityksen portfolioon kuuluu myös etenkin verkko- ja vähittäiskauppojen suosima AutoStore-automaatioratkaisu.

”Nopeasti käyttöönotettavan AutoStoren avulla yritys pystyy lisäämään varastonsa kapasiteettia vaihtamatta tiloja. Tilansäästö on kaksin-nelinkertainen verrattuna perinteiseen varastointiin. Keräilynopeus voi puolestaan olla jopa nelinkertainen. Modulaarisena järjestelmänä AutoStore skaalautuu yritysten muuttuviin tarpeisiin.”

Automatisoidussa ja robotteja hyödyntävässä AutoStore- ratkaisussa käytetään 401×601 millimetrin kokoisia laatikoita, joita on kahta eri korkeutta. Sisällön maksimipaino on 30 kiloa.

Myös laajasti erilaisia varastonimikkeitä tarvitsevat valmistavan teollisuuden yritykset ovat löytäneet ratkaisun kokoonpanotyönsä tueksi. ”Keräilyn tarkkuus on heille kriittistä. Jos osia jää yli tai niitä puuttuu, voi se johtaa koko tuotantoerän tarkastamiseen, mikä tulee kalliiksi. AutoStorella keräilyn laatu kohoaa 99–100 %:iin.”

”Modulaarisena järjestelmänä autostore skaalautuu yritysten muuttuviin tarpeisiin.”

Swisslogin maajohtaja Ville Lukkari.

Swisslog tarjoaa myös tarkat takaisinmaksulaskelmat investointipäätösten tueksi. ”Yleistettynä sanoisin, että 10 000 laatikkopaikan ja sitä isommille varastoille on helppo tehdä takaisinmaksulaskelmat. Mutta mikäli varastolla on arvoa tai keräilyn oikeellisuus toiminnalle kriittistä, lisäarvo on tuntuva myös pienemmissä volyymeissa. Suurimmat toimittamamme järjestelmät ovat olleet 360 000 laatikon kokoisia eli skaalautuvuutta ylöspäin riittää.”

AutoStore-järjestelmiä on maailmalla asennettu yli 200, joista Swisslog on toteuttanut yli sata. ”Meillä on kokemusta ja rutiinia toimituksista erityppisille asiakkaille, minkä seurauksena yllätyksiltä vältytään”, Lukkari lupaa.

Lue lisää: www.swisslog.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Toimitilat