SUTJAKASTI TALLIIN, lämpöhukka minimoiden


Turnerin huippuluotettavat, automaattiset nosto-ovet helpottavat autotalliin ajoa. Soita ja tilaa ilmainen kartoituskäynti, joka ei sido mihinkään ja joka hoidetaan korona-poikkeusolot huomioiden. 

Turnerilla ei tuputeta. ”Olemme suomalaisessa perheyrityksessä 30 vuotta myyneet nosto-ovia niin, että jokainen ovi räätälöidään asiakkaan autotalliin sopivaksi ja talon ilmeeseen istuvaksi”, kertoo Turner Ovipalvelu Oy:stä Ville Kinnunen. 

30 v juhlavuotta viettävä Turner on tänä päivänä maamme johtava nosto-ovien toimittaja. ”Meillä on 280 000 toimitettua ovea asennuksineen.” 

Kinnunen on oppinut, mikä on asiakkaalle tärkeää. ”Helppokäyttöisyys. Nappia painamalla auki ja kiinni. Motoriikka ei saa jumittaa kovissakaan pakkasissa. Autotallin nosto-ovi tarvitsee minimissään ylätilaa 120 mm oven yläpuolelle. Turnerin ovi voidaan siis asentaa hyvin matalaankin autotalliin. Ja se tärkein: lämpöhukka pitää minimoida”, hän listaa. 

Kinnunen kertoo saamastaan hyvästä asiakaspalautteesta. ”Saamme kiitosta siitä, etteivät myyjämme tuputa tuotteitamme. Itse toimitus ja asennus sujuvat sutjakkaasti, myös näin poikkeusoloissa.” 

Moni ei tule ajatelleeksi, että autotallin nosto-ovi lisää turvallisuutta. ”Erityisesti talvisin on mukava kuivin jaloin kömpiä autoon ja autosta pois, kun ei tarvitse välillä nousta liukastellen avaamaan tallinovea ja kuivailla sitten sulavesiä auton jalkatilan matoilta pois.” 

Laatutuote toimii ja kestää 

Turner-ovet on erikseen suunniteltu kestämään pohjoisiin olosuhteisiin ja ne sopivat kaikenlaisiin autotalleihin. ”Mitään huoltomaalauksiahan meidän polttomaalatut, teräspinnoitetut ovet eivät tarvitse eivätkä ne turpoa. Lisäksi käytämme vain laadukkaita nostimia ovissa, joita voi käyttää on-off -kaukosäätimillä tai kännykkäsovelluksella. Jokaisen oven mukana tulee kaksi kaukosäädintä.” 

”On paljon parempi, että moottori nostaa ja laskee tasaisella voimalla oven sen sijaan, että sitä riuhdotaan käsin eri kohdista, eri voimakkuuksilla, jolloin ovi rasittuu enemmän. Vanha kippiovi on usein myös turvallisuusriski vanhoine rakenteineen ja jousineen ja siksi kannattaa vaihtaa turvallisiin Turner oviin”, Kinnunen toteaa ja lisää: 

”Koska jokainen autotalli tai halli on erilainen, haluamme käydä paikan päällä katsomassa kohteen ja kysellä käyttötarvetta. Soittamalla tai netistä tilaamalla meidät saa paikalle!” 

Turner 30 v

Soita ja tilaa ilmainen kartoituskäynti, etelästä pohjoiseen numerosta 0207 330 330. 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus