Suositun niveltuotteen kiinnostava tarina


Sadattuhannet suomalaiset kärsivät nivelvaivoista. Erityisesti kylmän ja kostean talvikauden aikana jo pelkkä sängystä nouseminenkin voi olla monelle tuskaisaa.

Kiinnostus ihmisten nivelvaivoja helpottamiseen sai Suomen Terveysravinnon ravintoasiantuntijan Juhana Harjun perehtymään aiheeseen: ”Luin yli kuukauden ajan tutkimuksia, joissa oli käsitelty luonnonaineiden vaikutusta nivelongelmiin. Sen pohjalta laadin blogikirjoituksen. Siinä esittelin kymmenkunta lupaavinta luonnonainetta, jotka voivat tutkimusten auttaa ylläpitämään nivelten terveyttä.”

Kirjoituksessa mainittuja luonnonaineita olivat esimerkiksi kurkumiini, Boswellia serrata, glukosamiinisulfaatti ja kondroitiinisulfaatti.

Artikkeli saavutti nopeasti todella laajan suosion. Siitä innostuneena saimme idean selvittää, olisiko mahdollista valmistaa kunnianhimoinen ja laadukas ravintolisä, jossa olisi lähes kaikkia kirjoituksessa kerrottuja ainesosia.

”Monien ainesosien yhdistäminen ei ollut norjalaiselle tehtaalle käytännössä helppoa, koska ravintolisät useimmin sisältävät vain yhtä vaikuttavaa ainetta. Pitkällisen kehitystyön tuloksena siinä kuitenkin onnistuttiin, ja niin saimme tuotteen markkinoille”, Harju kertoo.

Tuote sai nimen Nivel C10 sisältämiensä kymmenen vaikuttavan aineen mukaan. Se saavutti heti suuren suosion, ja sitä myytiin nopeasti kymmenilletuhansille suomalaisille. Asiakaspalveluumme tuli ennenkuulumattoman paljon myönteistä palautetta käyttäjiltä. Nivel C10:stä kokivat saavansa apua niin huippu-urheilijat kuin eläkeläisetkin.

Huolimatta markkinoiden monipuolisimmasta koostumuksesta, tuotteen hinta pystyttiin nipistämään varsin kuluttajaystävälliseksi, koska se lähetetään yrityksen keskusvarastosta ilman väliportaita suoraan asiakkaan kotiin.

Nivel C10 on helppoa tilata kokeiluun asiakaspalvelunumerosta 0800 304030 (arkisin 9–17) tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@suomenterveysravinto.fi. Voit myös kysyä tuotteesta suoraan sen suunnittelijalta Juhana Harjulta. Kahden kuukauden annos maksaa ainoastaan 35,70 €, ja tuote postitetaan ilman erillisiä kuluja suoraan kotiosoitteeseesi.

www.suomenterveysravinto.fi

Jaa tämä artikkeli


Terveys